На среща с Айви Милър

Време е да почерпим опит от поредната красавица, която ни разказва за опита и предпочитанията си, когато става въпрос за срещи с мъже. Нали знаеш, че обичаме да даваме универсални съвети, обясняващи, как точно работи светът.

If you can’t see my mirrors I can’t see you @boutinela

A photo posted by I V Y MILLER (@ivuss) on

Разкажи ни за най-гадната среща, на която си била. Мога да ви разказвам с дни.

Аз съм кралицата на гадните първи срещи. Бях още ученичка, когато най-накрая поканих едно момче, да отидем на клуб заедно (да, аз го поканих) и той прие. По онова време изглеждах възможно най-добре за възрастта си, но момчето се напи прекалено. Качихме се на един от онези парти-бусове. Танцувахме, но изведнъж той взе, че се изповръща върху лицето ми и съсипа хубавата ми нова рокля. След това се накаутира, а аз тръгнах да му помагам. Попитам го: „Хей, приятел, жив ли си?“ Той пак повърна върху мен. Опитах да го измия на мивката в автобуса и тръгнах към предния изход, когато видях приятеля си Влад да кара с бутилка Jack Daniels в едната ръка и джойнт в другата. Попитах го, къде е шофьорът, а той ми каза да погледна назад. Там видях едно от момичетата да му прави стриптийз в скута. Когато родителите ми ме взеха, бях цялата в повръщано, трезва и мразеща гимназията.

Luuuuuuuuug-xury

A photo posted by I V Y MILLER (@ivuss) on


Коя е безотказната тема, която да започнем с теб на първа среща?
Сърфът, брат!

Super cold in here !

A photo posted by I V Y MILLER (@ivuss) on

Питие, вечеря или нито едно от двете на първа среща? Нито едното. Излезте навън за първата ви среща. Така, ако е катастрофа, ще можеш лесно да избягаш. Сърфът е идеален за това, защото можеш да му каже: „Ще се срещнем навътре!!“ Така няма защо да се притесняваш от контакта си с тях. Ако вземе, че те види на плажа и те пита, защо не дойде, ще му кажеш, че е луд и че си била там, а него го е нямало.

Ooouuu #kchartsock

A photo posted by I V Y MILLER (@ivuss) on


Ами в някоя галерия или музей?
Дам, аз бих се навила! Веднъж бях така на събитие на Джеймс Търнел в Лос Анджелис. Работата му е пълна с готини неща и яко светлинно шоу, създаващо илюзии. Влюбих се!

Throw back to Miami ! @raykayphoto

A photo posted by I V Y MILLER (@ivuss) on

След колко срещи може да ти предложим Netflix и Chill? Ако сте приятели от известно време, това е идеален начин, за да преминете на следващото ниво. Ако сега сте се запознали, бих казала, че 2-3 срещи са добра идея. Или пък, когато момичето реши.

It’s still summer and almost all the tourists are gone #bye

A photo posted by I V Y MILLER (@ivuss) on


Блиц:

  • Целувка на първа среща? Мне.
  • Преспиване? Мда.
  • Би ли излизала с привърженик на Тръмп? Мда.
  • Снимки без горнище в Tinder? Мне… за всички любовни апликации.
  • Мъже с деца? Мне.
  • Съобщение или обаждане? Обади се на кучката.

Get it

A photo posted by I V Y MILLER (@ivuss) on

Автор: Десислав Янкулов Източник: Inside Hook