Крауфорд каза защо няма да се изправи срещу Макгрегър

Непобеденият в 40 професионални боксови двубоя Терънс Крауфорд заяви, че е отхвърлил предложение за ММА битка срещу бившия шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър. Наскоро е медийното пространство се появи слух за евентуална сделка между двамата бойци за сделка помежду им за два двубоя – един по правилата на бокса и един по правилата на смесените бойни изкуства.

“Казах сам на Конър. Няма как да се бием.

Обади ми се и ми даде оферта. Казах му направо, че няма да се бием в клетката, където ще може да ме рита и да ме удря с лакти. Той ми каза, че ме уважава, тъй като аз уважавам него и спорта му, както и той уважава бокса”, заяви световният шампион в четири категории за подкаст в YouTube.

Боксьорът от Небраска допълни, че Макгрегър все пак се е опитал да го убеди с аргумента, че и двамата ще изкарат много пари.

“Понякога не става въпрос за парите. Мога да изкарвам пари, но не искам някой да ме рита и да ме удря с лакти. Това не е майтап”, категоричен е Крауфорд.

Към момента и двамата спортисти нямат насрочени двубои. Крауфорд надделя над Израил Мадримов в последната си битка през август. Най-спряганото име за негов следващ съперник е това на шампиона на три федерации при 70-килограмовите Себастиан Фундора.

Конър за последно стъпи в битка през 2021-а. Тогава той получи тежка травма в двубой с Дъстин Порие. Ирландецът счупи крака си при опит за ритник. Очакваше се да се завърне през лятото на 2024-а, но планираният му двубой с Майкъл Чандлър пропадна.

Следвай ни: