Клуб от Трета лига скочи срещу съдийството

Ком (Берковица) се оплака от съдийството в последния си двубой от Северозападната Трета лига. Отборът загуби от Вихър (Славяново) с 0:1, а от клуба обръщат внимание на това, че в трета поредна среща тимът получава червен картон.

Ето какво написаха от Ком:

„Футболен клуб Ком Берковица изказва своите искрени благодарности на хората, които станаха съпричастни към нашата нова инициатива по време на домакинските ни мачове и оцениха нашия труд. Благодарим на тези, които заделиха от личния си бюджет и дадоха така нареченета такса съпричастност, пускайки поне 2 лв.

в специално изложените кутии на входовете на стадиона в Берковица по време на срещата с Вихър Славяново. За нас това е индикатор, че вървим в правилната посока и обществеността в нашия град оценява нашия труд. Благодарим ви!

Ръководството на ФК Ком Берковица иска да изкаже и своето възмущение от съдийската дейност по време на двубоя. За трети пореден мач нашият отбор завършва в намален състав – капитанът ни Цветан Петков бе изгонен от игра след два жълти картона и ще пропусне гостуването на Етър (Велико Търново) II следващия уикенд. Също така за пореден път на наш мач е сложена великотърновска съдийска бригада, а този град е най-далечната възможна точка от Берковица и съдийските разходи за нашия клуб са възможно най-големи. В тези решения намираме тенденциозност, която афектира негативно върху Ком Берковица.

Искаме да увереим феновете, че макар и двете загуби в последните два кръга, в следващата среща, въпреки липсите на основни играчи, ще търсим отново трите точки и ще опитаме да се върнем на победния път“.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe