ЦСКА обяви програмата си до следващия мач, Томаш говори пред медиите в петък

ЦСКА ще стартира утре (1 октомври) подготовката си за предстоящия шампионатен двубой срещу Септември (София) от 11-тия кръг на шампионата в събота, съобщава официалният сайт на „червените“. В сряда (2 октомври) от 11:00 ч.

тренировката на клубната база в Панчарево ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути, като желаещите да присъстват трябва да имат готовност да представят валидна журналистическа карта. В петък (4 октомври) от 11:00 ч. старши треньорът Александър Томаш и футболист на тима ще дадат пресконференция, която ще се проведе в зала „Родина“ на националния стадион „Васил Левски“.

Ето и цялата програма на ЦСКА до шампионатния двубой със Септември на 5 октомври:

Вторник, 1 октомври 11:00 ч. Тренировка – клубна база Панчарево
Сряда, 2 октомври 11:00 ч. Тренировка – клубна база Панчарево (открита за представителите на медиите в първите 15 минути) Четвъртък,
3 октомври 17:00 ч. Тренировка – клубна база Панчарево Петък,
4 октомври 11:00 ч. Пресконференция на Александър Томаш и футболист на червените (зала „Родина“, национален стадион „Васил Левски“) 17:00 ч. Тренировка – клубна база Панчарево

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe