Захари Сираков: Работя си като постоянен треньор, давам максимума

Наставникът на Лудогорец Захари Сираков даде мнението си след победата с 1:0 над Славия. Трите точки в София изпратиха „орлите“ на върха в класирането. Бившият бек на Левски вече мисли за следващия двубой – срещу Локомотив (София).

„Днес беше труден мач.

Първото полувреме не влязохме както трябва в мача, второто контролирахме повече топката. Трябваше да търсим втори гол, за да няма това напрежение в мача. В състава направихме няколко промени, може би затова нямахме такъв синдром в нашия отбор. Срещу Славия играем трудно, но най-важното днес беше, че момчетата се вложиха и постигнаха заслужена победа. Гледам някои футболисти да играят по един-два мача, да ротираме, срещу Локомотив (София) ще започнат други момчета. Ние разполагаме с доста качествени футболисти, нормално е да получават шанс за участие.

Доволен съм от отбора, момчетата работят много добре, стараят се в тренировките, това се показва и по време на мачовете. Има настроение в отбора, това ме радва. С мен не е говорено лично, аз съм треньорът сега, видях какво се пише по сайтовете – ако има нов треньор, ще го обяви ръководството. Работя си като постоянен треньор, давам максимума от себе си отборът да расте. Първо имаме мач с Локомотив (София), после ще мислим за Славия (Прага). Срещу Локомотив ще се нуждаем от малко повече агресия спрямо днес“, каза 46-годишният специалист.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe