Генчев притеснен: изключително важен футболист на Левски напусна игра с нова травма

Наставникът на Левски Станислав Генчев похвали футболистите си за представянето им при победата с 3:2 над Ботев (Враца) в контролата, която днес двата отбора изиграха на „Герена“, но обяви, че не е доволен от новата травма на изключително важния за „сините“ Фабио Лима. Крилото напусна игра 25 минути преди края на проверката и домакините доиграха мача с 10 човека.

„Изключително съм доволен от трите отбелязани гола, от старанието на футболистите. Вложиха се максимално.

Погледнах им данните и са се вложили добре. Неприятното е, че Фабио Лима получи нова контузия. От това не съм доволен. Ще видим колко време ще отсъства, защото той е изключително важен в това да подобрим отбелязването на повече голове.

Когато се играе с настроение и самочувствие, нещата се получават. Днес играха така и затова вкарахме три гола, а и направихме хубави атаки. Даже когато останахме с 10 футболисти, отбелязахме гол и създадохме доста положения. Доволен съм от цялостното представяне на футболистите в днешния мач.

Ще имаме два почивни дни и от вторник започваме подготовка за ЦСКА 1948. Надявам се националните състезатели да се върнат здрави“, пожела си Генчев.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe