Синер към Григор: Страхотно е, че отново играеш на това ниво

Яник Синер поздрави Григор след финала в Маями и заяви, че се радва, че българинът отново играе на най-високо ниво.

“Григор, страхотно е да видя да играеш отново на това ниво. Ние тренираме понякога в Монако и винаги е удоволствие не само да играя с теб, а и да си говорим и да се уча от теб. Поздравления за твоя екип, знам, че зад тези резултати стои много работа.

Поздравления”, каза Синер, който след два загубени финала най-накрая вдигна шампионския трофей на “Мастърс”-а във Флорида.

“Наистина съм горд от резултата. Имах известни трудности в началото на седмицата. Нямах достатъчно време да се адаптират за условията тук, така че в началото знаех, че ще бъде трудно. С напредването на турнира се чувствах все по-добре и по-добре. Днешното представяне беше наистина, наистина добро. Просто съм горд как се справих със ситуацията. Не беше лесно, така че бяха много, много добри две седмици. “Атмосферата беше невероятна. Това е един от най-специалните турнири за мен. Тук бях на финал за първи път преди 4 години и се надявам да бъда тук и догодина”, каза още Синер.

“Непрекъснато се опитвам да подобрявам играта си. Но също така и да се наслаждавам на момента. Това е специален момент. „Никога не знаеш дали това е последният път или не. Така че трябва да се насладиш на това за един ден, а сега идва нова глава, идва сезонът на клей, който е напълно различен. Да видим как ще играя отсега нататък. Но със сигурност сезонът на твърди кортове до момента беше много добър”, добави италианецът.

“Поздравления и за моя екип. Опитваме да се учим. Огромно удоволствие е, че мога да споделя този резултат с вас. Благодаря на директора на турнира Джеймс. Надявах се, че третият път ще бъде щастливият. Това е специално място.”

“Атмосферата беше невероятна. Това е един от най-специалните турнири за мен. Тук бях на финал за първи път преди 4 години и се надявам да бъда тук и догодина.”

Последвайте каналите ни в: