Хъргович приключи съперника си още в първи рунд в Саудитска Арабия

Филип Хъргович записа 17-ата си професионална победа след бърз нокаут още в първия рунд над Марк де Мори. Това се случи за радост на зрителите в зала “Кралство” в Рияд, Саудитска Арабия на голямата бойна галавечер с подчертано присъствие на куп звезди в тежка категория.

Хъргович е олимпийски бронзов медалист от 2016 година и официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация.

Неговият съперник от Австралия се представи дори по-неубедително, отколкото предсказваха специалистите преди мача. Хъргович имаше подчертано предимство и според букмейкърите, а още преди да е изминала и една минута от битката той вече беше повалил в нокдаун съперника си.

Де Мори след това се обърна с гръб към противника си и се отдалечи от него, претендирайки, че е бил ударен нечисто. Реферът на ринга предупреди Хъргович, но австралиецът направи същото секунди по-късно и вече срещата беше прекратена.

Това е втори пореден ТКО в актива на Хъргович, който започна тази серия след като се наложи със съдийско решение на Джейли Джанг в Саудитска Арабия миналия август.

Последвайте канала ни в