Генчев за селекцията в Ботев: Давам слаб 2

Треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев говори след победата над Раднички Ниш с 3:0. Той даде оценка „слаб“ на селекцията до момента в Ботев. 

„Много изоставаме със селекцията, основно в защита. Не знам какво ще стане, ако някой се контузи.

Като крайни защитници играят две крила – Акере и Минков. Имахме двама сигурни защитници, но не знам какво се случи в последния момент. Категорично трябва да вземем поне двама защитници“. 

„Има две реални оферти за наши играчи, но не знам дали ще ги продадем. В халфовата линия и в нападение сме добре. Днес игра и Брахими, както той, така и всички останали са част от отбора. За него имаше запитване, но на този етап остава“, заяви Генчев.

 Днешният резултат 3:0 като резултат е добър, ако беше официален мач, щеше да се каже страхотна победа. Аз не съм доволен от ритъма на игра. Другата седмица на Лаута също ще бъде много топло. Това няма да предразположи играчите към по- сериозен ритъм“, каза още Генчев.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe