Милутинов с трогателно послание към феновете на Олимпиакос

Голямото завръщане на Никола Милутинов в Олимпиакос вече е факт. Сръбският център, който през последните три години носеше екипа на ЦСКА Москва след три години се завръща в Гърция, за да помогне за вдигането на нивото на тима, воден от Йоргос Барцокас. 

212-сантиметровият център е изключително привързан към света на Олимпиакос, както и към отбора. А малко преди да замине за Русия той обеща, че ще се върне в гранда от Пирея.

Обещание, което спази през 2023 г., като вече отново е част от „червено-бялото“ семейство. 

Радостта му след края на преговорите с Олимпиакос беше голяма и той се погрижи да я сподели в социалните мрежи. Милутинов подчерта, че е там, където е сърцето му, изпращайки трогателно послание към феновете на Олимпиакос, които с нетърпение очакваха завръщането му в Пирея.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nikola Milutinov (@nikola_milutinov11)

 „Преди три години дадох думата си… и удържах на думата си… защото сърцето ми е тук, приятелите ми, семейството ми е тук… Прибирам се У ДОМА!“, написа Милутинов в Инстаграм. 

Публикацията му веднага стана хит в мрежата във фенските страници на Олимпиакос, а в неговия профил натрупа близо 20 000 лайка за нула време. Коментарите от фенове и играчи свързани с Олимпиакос пък валяха един след друг.