Локомотив (Пловдив) излезе с информация относно предстоящия двубой с Левски

Локомотив (Пловдив) излезе с официално становище относно срещата с Левски. Двата тима се изправят един срещу друг в понеделник (8 май), като до последно бе под въпрос дали срещата ще се проведе на стадион “Локомотив”, или някъде другаде. В крайна сметка се реши двубоят да се играе в Пловдив, а феновете и на двата тима ще бъдат в сектор “А”.

Ето какво пишат “смърфовете”:

Уважаеми локомотивци, 

Вчера се проведе работна среща на базата в Бояна относно предстоящото домакинство на ПФК Левски.

На нея присъстваха представител на ПФК Локомотив, в лицето на директорът по сигурността Росен Коруев, БФС, Главна дирекция “Национална полиция” и ПФК Левски. На работната среща бе взето решение двубоят да се проведе на “Лаута”! Ръководството на клуба държеше мача да се играе на стадион “Локомотив”! 

Щастливи сме, че ще играем у дома пред верните ни фенове! 

Гостуващите привърженици ще получат част от Сектор А на централната трибуна, това се налага заради строежа на другите трибуни на ст. Локомотив. Надяваме се, че за пореден път ОД на МВР Пловдив ще се справи с организацията по провеждането на срещата, допълнително затруднена от строителните дейности на стадиона. 

Желаем да благодарим на Главна дирекция “Национална полиция”, ОД на МВР Пловдив и БФС! 

Благодарим на хората, които защитаваха до последно интересите на “черно-бялата” публика и вярваме, че усилията ни няма да бъдат напразни и трибуна “Бесика” ще бъде отново 12-тия играч на любимия ни тим! 

Очакваме ви в понеделник (08.05) от 17:45 на “Лаута”! 
Цени на билетите за всички сектори – 20 лв. 

Само Локо!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe