Oukitel RT1 e издръжлив таблет с 10.1″ дисплей, 16МР камера, 10 000mAh батерия и добра цена

Oukitel е компания, която предлага атрактивно съчетание от здрави смартфони на българския пазар. Разнообразното пим портфолио е създадено да отговори на високите очаквания на потребителите, включително и на тези с динамичен начин на живот. Таблетите също са сфера, към която този бранд проявява интерес и са перфектното допълние към портфолиото им.

Вече готово и първото устройство на Oukitel в тази продуктова категория.

Името на първият таблет с издръжлив корпус на компанията е Oukitel RT1, съобщава GizChina. Бъдешите собственици ще разполагат с възможността да се възползват от IP68 и IP69K-сертифицираните покрития, които осигуряват защита срещу прах и вода.

 

 

Големината на дисплея е 10.1″ инча, който използва IPS технологията и Full HD резолюция от 1920х1200 пиксела при съотношение на екрана от 16:10. Високата производителност се гарантира от MediaTek Helio P22 процесор, който е допълнен от 4GB RAM. Вграденият капацитет за съхранение на файлове е 64GB, но може да се увеличи допълнително с microSD карта.

Мощната батерия е есъс заряд от 10000mAh и предлага опция за 18W зареждане. В предната и задната част има 16-мегапикселови камери. Таблетът работи с Android 11 и е оборудван с два 4G SIM слота. Потребителите ще могат да избират между версии с черни и оранжеви цветове. Цената ще е от порядъка на €180.