Децата от школата на ВК ЦСКА ще тренират в нова зала

Преди шест години залата, в която в продължение на 40 години ДЮШ на ЦСКА провеждаше своята спортно-състезателна дейност, бе отнета от клуба, а след това и разрушена. Оттогава всичките десет отбора, момчета и момичета, бяха принудени да тренират в различни салони в София, което беше огромен проблем за състезатели, треньори и родители.

С голяма радост ръководството на ВК ЦСКА обявява, че в партньорство със Sunotec Group бе подписан договор със зала, в която всички отбори от школата ще намерят своя нов дом през следващия сезон. Това е зала Winbet sport & event center, намираща се във Военна академия „Г.

С. Раковски“. Спортното съоръжение е изцяло реновирано, разполага с три, а при необходимост с четири волейболни игрища, които ще позволят отлична спортна подготовка на младите състезатели от школата. Заниманията ще бъдат провеждани в удобни за децата и техните родители часове. Зала Winbet sport & event center се намира на отлична локация в центъра на София. Входът на спортното съоръжение е откъм ул. „Хан Омуртаг“ 42, разполага със самостоятелен паркинг, а с градски транспорт може да бъде достигната по бул. „Евлоги Георгиев“ или по бул. „Ситняково“.

Тази добра новина е първата, с която ВК ЦСКА както обеща преди три месеца, ще зарадва своите привърженици и приятели.