Жената на Джон Тери го издържала

Тони, днес г-жа Джон Тери, е издържала звездния си съпруг, когато били гаджета още в гимназиалните години. Това признава самата тя днес, но с носталгия в гласа по онези безгрижни времена.

Бъдещият капитан на английския национален отбор по футбол навремето бил обикновено момче от Баркинг. Днешното семейство се среща още когато и двамата са 14-годишни, а любовта идва с времето.

„Той казваше, че играе футбол, но в Англия всички момчета играят футбол – смее се Тони Тери. – Хвалеше се, че бил в Челси, ама му плащаха по 43 лири на месец. Аз работех и си бях купила една малка синя кола на старо. С нея ходех да го взимам и после го черпех вечеря в закусвалнята, толкова пари имах и аз.“

В онези времена бъдещата г-жа Тери не гледала футбол и не се интересувала от спортисти.

„Ходехме с Джон, той казваше, че играе и толкова. Но един ден го видях по телевизията. О, боже, та това беше той, бил истински футболист, значи“, връща се във времето Тони.

Г-жа Тери признава, че винаги е вярвала на Джон, дори по време на големия скандал с някогашната годеница на приятеля му и съотборник Уейн Бридж – Ванеса Перонсел. Преди повече от десетилетие в медиите упорито се говореше, че Джон и Ванеса имат връзка, но и двамата отричаха. Доказателства така и не излязоха, но заради скандала на Тери му бе отнета капитанската лента на „трите лъва“.