IFA 2021 ще се проведе през септември с посетители

Световната пандемия принуди производителите да променят плановете си и да отложат премиерата на редица устройства. Последната година бе съпътствана от доста проблеми за големите имена в индустрията. Ситуацията започна да се стабилизира, но все още не сме се върнали към нормалния живот. Най-гледаните технологични събития през 2020г.

бяха отменени.

С течение на времето компаниите възприеха стратегията да провеждат виртуални конференции, на които да представят нови продукти. Това ще продължи да бъде предпочитаният метод за реализиране на премиери и през 2021г. Едно от най-големите събития в света на технологиите е IFA, което традиционно се провежда в Берлин.

Миналогодишното издание не се проведе заради COVID-19. Организаторите следят внимателно ситуацията с разпространението на коронавируса. Ако не възникнат неочаквани промени IFA 2021 ще се проведе по план. Тазгодишното издание е насрочено за 3 и 7 септември, като по-интересното е, че няма да има виртуален характер и ще бъдат допускани посетители.

 

 

Припомняме ви, че IFA 2020 се проведе при стриктни мерки за сигурност и единствено с хора, които са получили покана. Надеждите са този път да се допуснат повече хора, които да станат съпричастни с последните технологични иновации. Ключова роля ще има ваксинационния процес на европейския континент, който в следващите месеци ще възстанови много аспекти на социалния живот.

Предстоящото издание ще включва две нови събития: Tech Up fo Women, както и Berlin Photo Week, информира Engadget. Завръщат се IFA Next и Shift Mobility, заедно с IFA Summit. Вече са установени контакти с властите, които да помогнат за развитието на нови концепции за безопасност по време на IFA 2021.

Данните разкриват, че последното издание, което се проведе при открити врати и без никакви ограничения бе посетено от 238 700 посетители, 1930 партньори от индустрията и 5360 журналисти. Сега две години по-късно организаторите на IFA се нуждаят отново да се върнат към нормалното.

 

TagsIFA