Zoom добавиха нови лицеви ефекти за персонализация на видео разговорите

Популярността на Zoom го превърна в синоним на приложения за видеоконференция. Това не е случайно, тъй като въпреки конкуренцията продължава да генерира сериозен трафик. Наличието на алтернативни заглавия като Microsoft Teams и Google Meet не влияе на успеха на Zооm, които са предпочитан избор за разговори за бизнес средите и много потребители.

В голяма степен това се дължи на високото качество на връзката, което предлага приложението, както и постоянните актуализации с нови функционалности.

Разработчиците на Zoom се опитват да привлекат по-голяма аудитория ,като направят платформата по-атрактивна за масовия потребител.

Първоначалния акцент върху бизнес средите вече е изместен, тъй като заради пандемията много хора използват приложения  за видеконоференция, за да бъдат продуктивни. Новите ъпдейти са фокусирани предимно към възможностите за забавление и персонализиране на чат стаите при работа със Zoom.

Следащото нововъведение в широкия набор от функции на Zoom се казва Studio Effects и вече е достъпна за ограничен брой потребители, съобщава TheVerge.

 

 

Kaкто името подсказва потребителите ще могат да рисуват върху лицето си, като добавят различни ефекти. По този начин може например да добавите мустаци и брада, да увеличите размера на веждите, да смените цвета на устните и много др. При всички положения това е един от най-забавните и атрактивни инструменти, които сме виждали досега в Zoom.

Функцията още е в бета фаза на разработка, но обещава грабне интереса на доста потребителите. След като стартирате разговор в приложението изберете опцията за видео настройки в Zoom, което може да направите от стрелката до „Stop Video“ в долния ъгъл.

Изберете „Background  & Filters“ и потърсете „Studio Effects (Beta)“, за да тествате сами новата функция в приложението.

 

TagsZoom