Kакво ще представи Huawei на 3 септември

Китайският производител продължава да бъде изключително активен в мобилната индустрия. Следващия премиум смартфон на компанията няма да стане факт преди края на септември. Въпреки това Huawei планират да имат силно присъствие на IFA 2020. 

Технологичното изложение ще се проведе между 3 и 5 септември при засилени мерки за сигурност.

Huawei планират да привлекат вниманието на посетителите и своите феновe с премиера насрочена за първи ден на шоуто. Вече се разпространяват покани на Huawei за събитието на 3 септември. 

Портфолиото на компанията ще предложи разнообразие от нови модели в стратегически сегменти като смартфони, умни часовници, телевизори и др. Допълнителният слоган към поканата намеква за „Seamless AI Life“ и по-добра интеграция между софтуерните решения на Huawei за различните устройства.

Предстоящото събитие ще ни разкрие едновременно на как компанията иска да улесни ежедневието ни, а от друга на каква цена ще можем да променим интелигентните домове с последните технологии на компанията.

 

 

Снимката придружаваща поканата показвa смартфони, таблети, лаптопи, смарт очила, телeвизори и умни кухненски уреди. Всички тези устройства са част от екосистема, която компанията иска да изгради с популяризирането на HarmonyOS. Няма да е изненадващо, ако на IFA 2020 научим повече и за премиерата на Mate 40 флагманите. 

Търговските санкции на американското правителство затрудняват доставките на хардуер за компанията, което е фактор, който измества фокуса на Huawei към софтуерните технологии. Големият въпрос е дали ще видим тийзър видео на Mate 40 по време на събитието, което ще се проведе в първия ден на IFA 2020.

Китайският производител, обаче ще представи новите си процесори Kirin. Това ще са архитектурите, които ще видим в новите смартфони на Huawei и в часовници като Mate Watch. Другият дъщерен бранд на компанията Honor, който се радва на голяма популярност на европейския пазар също се очаква да има голямо присъствие на IFA 2020.