Samsung ще представят пет нови устройства на 5 август

Остават приблизително две седмици до голямото събитие на Samsung, на което ще видим най-новите хардуерни иновации на компанията. Вече ви съобщихме, че премиерата на Galaxy Note 20 ще бъде на 5 август, като това няма да бъде единственото устройство, което ще видим на тази дата. 

Портфолиото на Samsung на предстоящото Galaxy Unpacked събитие ще включва пет различни устройства. Данните бяха потвърдени от президента на Samsung Electronics, Тае-муун Рох.

 От думите му разбираме, че събитието ще се проведе виртуално в 17:00 българско време на 5 август. 

Излъчването ще е от Южна Корея и ще може да се следи от официалния уеб сайт на Samsung. Трите основни насоки в бъдещото развитие на компанията в мобилната индустрия също бяха посочени и това са оперативна ловкост, готовност за партньорства и иновации изпълнени със смисъл.

Петте устройства, които ще видим на Galaxy Unpacked ще са базирани именно на тази философия. Не е изненадващо, че най-голям интерес предизвиква Samsung Galaxy Note 20.

 

 

Според непотвърдена информация ще бъдат представени два модела на смартфона, като премиум версията ще е налична като Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Дисплеят ще е със 6.9-инчов диагонал и ще поддържа QHD резолюция при 120Hz честота за опресняване на кадрите и вероятно ще работи с Qualcomm Snapdragon 865 процесор. 

Другото устройство, което се очаква с невероятен интерес е Samsung Galaxy Fold 2. Актуализираната версия на гъвкавия смартфон ще предложи подобрен дизайн. Големината ще е над 8 инча, когато се отворят двата екрана и вероятно и този път няма да видим Notch прорез, който ще е заместен от малък отвор за селфи камерата.

Вътрешният дисплей ще е по-голям и вероятно ще надхвърля 6″, като неговата цялост ще се предпазва от ултратънките стъкла UTG на Samsung. Третият атрактивен модел ще бъде Galaxy Z Flip 5G, който както името подсказва вече ще поддържа 5G технологията.

Собствениците на смартфони на Samsung скоро ще могат да купят и слушалките Galaxy Buds Live, които са разработени като конкурент на AirPods Pro. По време на събитието ще видим и ултратънкия таблет Galaxy Tab S7 с поддръжка на бързо зареждане и 5G.