Zoom представиха 27″ тъчскрийн монитор за видео разговори с цена $599

Работатата от вкъщи само до преди месеци изглеждаше странна за много потребители. Световната пандемия, обаче показа, че е възможно милиони хора да продължат да извършват своите задължения онлайн. Всичко това предизвика бум в използването на приложения за видеоконферентни разговори. 

Добър пример е Zoom, което продължава да бъде център на внимание в индустрията главно заради впечатляващата си популярност и непрестанните проблеми със сигурността на потребителите.

Въпреки това Zoom е предпочитана платформа за комуникация от много хора. 

Разработчиците на приложението са създали и първия си хардуерен продукт, с който се надяват да ни накарат да бъдем още по-активни докато използваме Zoom. Въпросният продукт се казва Zoom For Home-DTEN ME и представлява голям 27-инчов монитор с тъчскрийн дисплей и Full HD разделителна способност, съобщава TheVerge. 

Eдва ли е изненадващо, че устройството ще се продава с предварително инсталиран софтуер на Zoom.

 

 

Потребителите ще могат да правят видеоконферентни разговори от трите вградени уеб камери и от осемте микрофона с функция за блокиране на околния шум. Това съчетание от характеристики ще предложи най-добрите възможности за онлайн комуникация. 

Интерфейсът е максимално изчистен и предлага бърз достъп до популярните функции на Zoom. Бъдещите собственици на Zoom For Home-DTEN ME ще могат да го синхронизират със своя календар и да виждат всички предстоящи срещи в допълнителен панел в менюто.

Функцията „Ultrasonic Pairing“ позволява да споделите екрана от 27-инчовото устройство с лаптоп или мобилен телефон. В този случай се използва звуков сигнал с честота между 18 и 22 kHz. Мултимедийната джаджа на компанията ще бъде произведена от DTEN, като при премиерата ще се включат поне още два партньора и това са Neat Bar и Poly Studio X Series.

Zoom се надяват да привлекат и други брандове за в бъдеще. Продажбите на Zoom For Home-DTEN ME започват през август на цена от $599.

 

TagsZoom