Португалците поведоха, равенство в Белград (гледайте тук квалификациите)

Днес започват срещите от последния 10-и кръг на европейските квалификации. За два отбора това е последен шанс да намерят място сред финалистите. Един от тях е и настоящият европейски шампион Португалия, който няма право на грешка в гостуването си на Люксембург. Победа на Кристиано Роналдо и компания ще им гарантира класиране като втори отбор в група “В”.

Всякакъв друг резултат обаче може да обърка сметките на “Мореплавателите”, особено ако Сърбия победи Украйна. Тези две срещи стартираха в 16:00 часа.

Днес и България играе последния си мач в група “А”. Там всичко е ясно и Англия и Чехия вече се класираха на еврофиналите. “Трикольорите” ще играят само за честта си пред празните трибуни на “Васил Левски” срещу Чехия. Нашите момчета ще опитат да спрат серията си без победа и поне да се отлепят от дъното в групата. В другия мач Косово приема Англия.

В група “Н” също няма интрига. Франция и Турция продължават напред и единствено ще е любопитно кой ще завърши на първото място. Днес “Петлите” гостуват на Албания, а южните ни съседи играят в Андора. Третата среща в групата пък противопоставя Молдова и Исландия в мач без значение. 

Европейски квалификации, 10 кръг:

В момента:

Сърбия – Украйна 1:1

1:0 Тадич (9-дузпа)

1:1 Яремчук (33)

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

 

Люксембург – Португалия 0:1

0:1 Бруно Фернандес (39)

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

 

От 19:00 часа:

България – Чехия 

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Косово – Англия

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

 

От 21:45 часа:

Молдова – Исландия

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

 

Андора – Турция 

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

 

Албания – Франция

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!