Приятелството между половете

Приятелството между половете

Не сме големи фенове на философията, защото споровете от този вид никога нямат край. Винаги има още един довод под масата, който ще разпали отново стария пожар. Ще направим изключение по тази тема, защото присъствахме на няколко доста силни и звучни спора, в които не взехме участие. Опозицията беше от жени и сам се досещаш, че спора с радиото щеше да е по-продуктивен.

Отваряме старите рани и отново влизаме в онази местност с името „Приятелство между мъже и жени“. Ако имаш мнение по въпроса, остави го в коментарите, защото искаме да разберем какво мислиш по темата. Нашето мнение? Такова животно не съществува. Уважаеми дами, ако има мъже, които си пишат с вас след нормалните часове, прибират ви от напиване и винаги са там, когато имате нужда от тях – имаме лоши новини. Те искат да ви ч*кат, но няма да си признаят. Това ни води до началото на темата.

Всичко е секс

Абсолютно всичко се движи от твоята долна глава и нейните устни (не силиконовите). Сексът е навсякъде и ти си негова жертва. Причината за това се състои в милионите реклами, форми, картини и звуци, които подсъзнателно стимулират онези възприятия, които те превръщат в средностатистическа жертва на женските мрежи. Това, уважаеми дами, е причината за всеки верен паж, който се озовава на помощ, когато принцът Ви изпрати при всички останали жени – по дяволите! 

Жените са кучки

Тук очакваме включване от всички обидени. Спокойно, знаем, че сме в първи клас и нищо не разбираме. Като допълнение бихме казали, че невинаги сме виновни за чудото, в което се превръща всяка една жена. Преди първата феминистка да хвърли камъка ще кажем, че двойният стандарт си казва тежката дума. Ние имаме свободата да бъден и да правим каквото искаме. Към мъжете никога не е имало високи очаквания и не се оплакваме от това. Липсата на високата летва и сериозната конкуренция е достатъчна, за да бъдем доволни от това, в което се превръщаме. Нежният пол не може да се похвали със същото. 

Борбата за независимост пред фамилията, обществото и всички останали я озлобява допълнително, защото тя винаги трябва да покрие двойния норматив. И точно, когато си мислиш, че нещата не може да станат по-зле, идва и червената седмица! И като добавим и свободното поведение ще получиш средно статистическото определение за „кучка“. Мислиш ли, че всичко това няма да рефлектира върху теб? 

Не можем ли да бъдем приятели?

Колко пъти си чувал това? Когато не искаш да бъдеш с една жена, когато тя не иска да бъде с теб и когато двамата се мразите достатъчно, за да се избиете като в сцена с Брад и Анджелина, но този път няма да има щастлив край, а само прерязано достойнство. „Да бъдем само приятели“ е фраза, която в преносен смисъл означава „Виж, ставаш, ама няма да се занимавам с теб.“. 

Мъжете са глупави 

… или поне тези, които се опитват да пробият през паравана на приятелството. Колеги, не се обиждайте, но всички знаем намеренията на добрия приятел. Не вярваме, че изпращате най-добрата приятелка без никакви скрити намерения. Според жените сме долни същества, но истината е, че просто имаме достатъчно тайни намерения като договор на мобилен оператор след няколко месеца ползване на услугата. Нищо не е безплатно, чика! За жалост има много малко хора, които успяват да получат внимание различно от „Дай да те гушна!“. Това е от съжаление, друже, няма нищо общо със същинската част.

Никой не иска да е в приятелската зона

Това е най-голямото мъчение, което може да съществува след концерт на „Планета“. Защо да не видиш човека, когото обичаш, с някой друг идиот? Знаеш, че ще бъдеш много по-добър с нея и можеш да направиш много повече от утешаването й, когато е открила щастието под петата на своя избор и все пак се налага да си дълбока резерва, когато стане въпрос за правилния й избор. В тези моменти разбираш, че жените не разбират от мъже и мъжете не разбират от жени. Всичко е елементарно – просто се прецакваш достатъчно дълго, докато не започнеш да прецакваш. 

 

Какво мислиш по въпроса и има ли жени, с които си приятел, без да искаш нищо друго от тях (и мусаката се брои за желание)? Остави своето мнение под формата на коментар тук, във фейсбук или туитър. Ще ги прочетем!