Как да не прелъстявате един мъж

Как да не прелъстявате един мъж

Пичове, трябва да си признаем, че понякога влизаме при Колежките (само в сайта), за да разпуснем малко и да хапнем едни топли трички. И докато обикаляме уеб пространството им с мръсни чорапи, попадаме на този материал:  „Как да прелъстите един мъж“. Човекът с тояга в гащите е длъжен да провери дали поне са близо до истината и по тази причина останахме малко повече, за да проверим с какво ни прелъстяват жените. Изисква се огромно усилие от страна на жените, но този път бяхме на косъм  до счупването на ребро.

Виж какво са ти подготвили, когато са хвърлили една мигла върху твоята особа и нека Бог има милост над теб.

Всевиждащото око

Признаваме, че първо поглеждаме жената в очите (кои точно е въпрос на избор), горните винаги трябва да компенсират липсата на долните – аномалия, която напомня за асансьорните копчета, пет стотинки под балатум и т.н. 

Колежките вярват, че се плашим от полуголи жени на улицата, но забравят, че българинът не e изпитвал страх от никоя армия, за да се притесни от голи жени. Одобряваме разкопчаването на копчета, но не можем да се съгласим за цветовете на бельото – лилавото е признато като най-сексуалния цвят на света. И черешката на тортата в тази микротема е: „Мъжете намират за доста привлекателни и белите сутиени и пликчета.“. Винаги сме се точили на бели пликчета… 

Истината:

Ако една жена е красива, тя ще изглежда добре и в жилетката на баба си, но не държим да я облича на публични места – не искаме да казваме, че имаме фетиш към торбички на главата. 

2. Славееви песни

Кога ще има малко мир в леглото? Колежките продължават да вярват, че сме били коравосърдечни и неемоционални, което е сериозна грешка, защото изразяваме много топли емоции и чувства към колата, къщата, кучето и всички същества, които не ни лазят по нервите. Ако вярваме на статистиката, всеки втори мъж е пропуснал разговора за птичките и пчеличките с помощта на канали като TV1000, Spice Platinum и д.р., което автоматично разрешава всичко нецензурирано като обръщения и няма мъж, който да не се кефи на изрази като „Разори ми нивата!“, „Напълни ме с… любов“ и много други. Колкото по-мръсна е една жена в леглото, толкова по-щастлив е мъжът й. Спрете с лиготиите, сексът трябва да е див и горещ, а не лигав и блудкав. 

Истината:

Всяка заблудена кошута може да попита какво харесва мъжът й или да потърси порното му, за да го изненада достатъчно. Забравете измамите, нарицателните и останалите опити за събуждане на пациента в гащите, който е останал в будна кома. Ако спрете да вдигате самолета, тогава е време да промените нещо във визията – цифрата на кантара е добро начало. И не казвайте „Свали ми белите дантелени пликчета!“, моля!

3. Ароматът на любовта

Ако трябва да им имаме доверие, каквото нямаме, мъжът се възбужда от естествения мирис на дамата, но нямаме представа какъв е той. Някой знае ли как мирише дамата и кога трябва да я подушим, за да разберем, че иска любов? По обясними причини ще пропуснем теста на обоняние, когато е в класа си по аеробика, както и след возенето в градския, но на какво трябва да мирише една влюбена жена? Най-възбуждащата миризма била дело на микс от тиквен пай и лавандула, а какво стана с възбуждащата миризма на мусака, пържоли, а? От цялата работа е пропуснат само един много важен аромат – този на чиста и свежа женска кожа, ама си е друго, когато можеш да комбинираш бергамот и джинджифил. 

Истината:

Никакви ароматни свещи, които започват да пресъздават обстановката на такси с ароматизатор борче! Жената трябва да е чиста и поддържана, бихме добавили и бръсната, но се надяваме, че няма нужда. Всичко това се случва благодарение на обикновени козметични продукти, които нямат нищо общо с аромата на разгонен носорог. 

4. Женският специалитет

Артишокът, трюфелите и други афродизиаци могат да предизвикат истинска буря от страст. Дами, защо не харесахте нещо по-евтино? Какво стана с народния афродизиак известен като стар селски лук? Познали сте до някаква степен за доматите, които наистина могат да подействат като стимулант, но преди това трябва да бъдат обработени с лук и поне 50 грама ракия – в чашата, а не в салатата. 

Истината:

Афродизиакът може просто да съкрати времето на възбуда, в което ви захапваме нежно за врата, стискаме по-извитите Ви форми и правим това, което винаги сте искали – да бъдем нежни. Ако сте решили да назобите кучето в гащите, пригответе се да забравите всичката романтика, на която държите. И защо точно Ви е необходимо това? Харесваме Ви, следователно  ще правим секс, ако не ви харесваме, пак ще правим секс! Проблем?

Въпрос на докосване

Пичове, жените искат да ни уморят, защото са предложили като еротично докосване „топла вана с пяна и кубчета лед“. Това е техният изпитан метод за възбуда и грип – не сме сигурни за основната цел. Колежките са овладели законите на физиката, защото могат да запазват структурата на леда при висока температура, а това умение не се владее дори от Йода, Дейвид Копърфийлд и Астор. Потвърждаваме, че нямаме само една основна ерогенна зона, но предпочитаме да се съсредоточите там, а  не да ни пипате ушите! 

Истината:

Провери дали твоята чете Колежките и сложи филтър на мрежата…

Ако трябва да бъдем точни, жената трябва да бъде тиква, обута в пликчета с аромат на джинджифил.