Жените, с които ще се срещнеш поне веднъж

Жените, с които ще се срещнеш поне веднъж

Г-н Ленън е казал, че красивата жена винаги стои зад един идиот. В такива моменти сме благодарни, че зад нас няма никого, освен в редките случаи, когато се качи контрольорката, доказвайки вселенската глупост зад гърба на много мъже и тяхната борба с гратисната система за един лев. Жените като различна форма на злото са необходими за балансирането на силите в плана „Нито един мъж да не умре от щастие“, признаваме, че се справят по-добре и от железния юмрук на Сталин – той никога не е чувал за железния юмрук на хер тъщата! Осъзнаваме това и пак ги преследваме по улиците, в работа и извън работа. Сексът остава основен мотиватор за социализиране и няма как да не класифицираме всички жени по този изключително важен параграф.

Обвиняваме медии като Spice Platinum за високите очаквания в леглото, но какво да ти казваме, животът може да сервира и лимони, без текила! Запознай се с всички видове жени, които, за добро или лошо, ще оставят сериозен белег в теб.
Първият път

Всички започваме живота от едно определено място, но само истинският мъж прекарва остатъка от него в опити за завръщане. Чували сме редица разкази за този момент от историята, когато спираш употребата на затоплен грейпфрут, имитиращ вулва. Някои влизат в сексуалния свят срещу кутия цигари в безлюден гараж с жената, която нормален човек не би погледнал, други чуват за страстната Хосефина и масажът за благоденствие на  железничарското сърце, трети забелязват отчаяния поглед на зубарката в класа. Всеки получава своя летящ старт на менгеме – пада на земята със същата скорост.
Неопитната

Никой не се ражда научен, освен жената  с нейните теории за удоволствията в задния двор – винаги са болезнени, нищо, че никога не е тествала! В твоята класация е втори или трети избор. Разнообразието в леглото е постижение и с негова помощ ставаш част от ордена на рицарите и пазител на свещената тайна „Как да задоволим жена, ако нямаме кредитна карта!“ ! Активният полов живот вдига самочувствието и те кара да търсиш следващата. Неопитната остава генерална репетиция на предстоящата сексуалната революция. Раздялата ще бъде без драми.
Пълната

Грозната жена не съществува, различията в налагащата се мода я именоват като такава. Килограмите не са фактор, след като най-дебелата жена на света ще се омъжи и прави повече секс на ден, отколкото порно актьор. Почитателите на закръглени жени ще признаят, че никога няма да погледнат рахитните им приятелки, половият конктакт с тях може да ги нарани, отколкото да достави удоволствие. Веднъж да осъзнаят, че всичко е наред и няма да ти простят. Дискриминацията за тях идва с факта, че ги заговаряш само след третото голямо и после отказваш да признаеш, че тя е по-добра от фолк-тигрицата с електронен перчем.
Лудата

Тя е позиционирана във всяка жена, но възпитанието и училището са успели да я задържат под контрол, представи си нещо средно между Кери и Лиса Анн. Лудите жени в леглото се намират в двете крайности: с първите пишеш книга и става бестселър, а с вторите пишеш показания в местното РПУ и се надяваш, че ще я хванат, преди да нарани други. Първата е егоистка, която взима всичко от теб, включително и последните ти сили, втората има нужда от специална жилетка и частни уроци по подрязването на храста. Вече знаеш коя е по-извратената, а ние можем да добавим няколко примера: обажда се и ти казва, че е бременна и настоява да й предложиш (това е действителен случай), идва пред дома ти и започва да прави панаири, преследва те постоянно и казва на всички, че сте обвързани. Сега знаеш, че сексът за една вечер може да убива личността!
>Нимфоманката

Господа, ангажирани сме в откриването на истинската сексуална маниачка, но откриването й е еквивалентно на признаването на чудо от Ватикана. Нимфоманките са твърде малко, а заболяване от този вид обикновено приключва само с богата теория, огромни мераци и смелостта на Бамби. Само Internet Explorer е виждал повече порно от нея и знаеш, че няма жени, които живеят на 3 километра от теб и искат да се срещнете.
Привързаната

Някои жени имат характера на малко кученце, те обичат повече, отколкото могат и чувствата им са насочени към грешните хора. Трудно можеш да откриеш недостатъци при тях, ако не си живял поне година. Сега знаем, че ще бъдем лошите, но колкото повече се обвързва една жена, толкова повече си способен да изневериш, да  вдигнеш гълъбите и да потърсиш някоя друга за сериозни грешки. Защо? Липсва всякакво предизвикателство, мотивация, цел и дори желание за подобрение. С нея не си щастлив, а задоволен и след това идва скуката, скандалите и желанието за домашно убийство. Прекаленото щастие не е щастие, то е наказание! 
Господарката

Тя не става за връзка, не иска да има нищо общо с теб,  готова е да избяга всеки път при заплаха. Твоите правила не важат за нея, тя няма да се съобразява с теб и никога няма да ти каже, че те обича. Коя е тя? Това е жената, с която правиш невероятен секс и се изчервяваш, когато си го припомниш – тя е фатална! Среща се рядко, понякога ти трябва един живот, за да оцениш вечерта, а след това остават само отчаяните опити да я откриеш, забравиш, намразиш и поне няколко пъти да се отречеш от нея. Всеки има една такава и никога не говори за нея!