Феноменът Анжела Пърл с Хороскоп за седмицата от 15 до 21 април: СКОРПИОН, ВОДОЛЕЙ слушайте интуицията си! ОВЕН, ТЕЛЕЦ късмет!

Хороскопът за тази седмица на Анжела Пърл ще ви помогне да избягате от лапите на ежедневието и да приспособите живота си на положителна вълна. Следвайте съветите на известната астроложка:

Овен Звездите са подредени по такъв начин, че Овен тази седмица може да се занимава с духовно търсене.

През първите пет дни е полезно да се правят най-активните неща и физическа работа. През уикендите, поради намалената активност на планетите, е по-добре да си починете правилно.

Най-положителните дни са понеделник и неделя. Тези дни Овен да очаква благоприятни събития. Понеделник може да бъде посветен на работа, а в неделя е по-добре да се отпуснете или да направите някои обикновени домакински задължения. През уикенда ще има време за романтика и любов. Можете да се срещнете с хора, да посетите родителите си, да се обадите на далечни роднини. Необходимостта от комуникация през уикенда ще се увеличи.

Телец

Телецът има благоприятен период за търговия, пазаруване, работа, стартиране на нов бизнес, финансова дейност. Също така, астролозите препоръчват да не се оставя никакъв бизнес за уикенда, защото звездите рязко променят настроението си. Първите три дни от седмицата ще бъдат най-продуктивни.

Също така, делничните дни са идеални за получаване на нови знания. Това е много добра инвестиция на време и усилия. Можете да се запишете за курсове, да започнете по-внимателно проучване на допълнителна информация за вашата професия или интереси. По време на такива периоди обикновено става ясно дали новото хоби ще стане нещо повече или ще остане краткотраен ентусиазъм.

Близнаци

Близнаците могат по-активно да се включат във финансови дейности и интелектуална работа, защото звездите и планетите ще спомогнат да изострят паметта си. Първите два дни от седмицата ще бъдат опасни заради негативите от планетите, но в сряда ситуацията ще се промени. От сряда нещата ще започнат да вървят нагоре, ще се появи настроение, вдъхновение. Тя ще се отрази най-добре на любовната сфера.

Полезна ще бъде силата на самовнушението – в такива периоди е по-добре да не си мислите за нищо лошо. 19 април е най-благоприятният ден, защото планетите ще станат много активни по това време. В края на седмицата можете да предприемете дълги пътувания без страх от промяна на ситуацията: тя ще развесели и привлече повече късмет в живота на хората от този знак.

Рак Астролозите препоръчват активиране на бизнеса. От 16 април до 19 април ги очаква време, изпълнено с доброта и любов. Понеделник и почивните дни няма да бъдат най-спокойните дни. От вторник до петък е благоприятен период и човек може да се довери на шестото чувство. През уикендите и в понеделник е по-добре да се използват талисмани, които подобряват интуицията.

В лошо време, не бъдете тъжни и не се отдавайте на отчаяние. По-добре е да се отпуснете, да почистите, домакинската работа. Астроложката съветва самотни представители на този зодиакален знак да се наслаждават на самота, а не да инициират външни лица в своите дела.

Лъв Лъвовете тази седмица ще имат много късмет. Това е добро време за вземане на важни решения и намиране на нов курс в любовта и делата. В такива периоди трябва да живеете според правилата.  От 15 до 21 трябва внимателно да следите финансовите си спестявания,  не давайте пари на никого и се старайте да не губите ресурси.

Краят на седмицата е идеален за сближаване с роднини, за решаване на общи проблеми, за почистване и изхвърляне на боклук от дома. Можете да закупите нови мебели и аксесоари, да започнете ремонти, да планирате и изпълните плановете си. Всички парични разходи, които не са планирани предварително, се извършват с най-голяма грижа.

Дева Девите трябва да съсредоточат вниманието си върху собственото си здраве. От 17 до 21, астроложката ви съветва да се забавлявате, да общувате с приятни хора, да си почивате повече. Това е време на лично удоволствие и малко егоизъм. Основното нещо е да не рискуваме напразно, да не се отказваме от важни въпроси.

Тази седмица, Девата може да има допълнителна мотивация за работа или странични събития, но това не означава, че трябва да бъдете погребани в тревоги. Основната задача на тази седмица е почивка. Можете спокойно да изпълнявате личните си желания и да се ангажирате с получаване на полезни знания.

Везни

В положителна домашна среда по-често ще се появява повече мотивация. Ще можете да работите у дома – да правите неща всеки ден от понеделник до петък.

Що се отнася до уикенда, тези дни е желателно да се отложат ангажиментите. Комуникацията с хората ще изисква повече почтеност и честност. Това е единственият начин да се избегнат големи проблеми. В любовта на Везни се очакват нови завои на сюжета, така че трябва да се държите здраво. Всеки, който е женен или в дългосрочна връзка да очаква приятни промени.

Скорпион Скорпионите трябва да бъдат предпазливи към непознати, защото тази седмица интуицията ви ще се влоши. но за сметка на това енергията ви ще е стабилна, което обещава късмет в спокойни и обмислени дела.

Представителите на този знак трябва да започнат да се грижат не само за себе си, но и за хората около тях. Трябва да помогнат на деца, родители, братя и сестри, колеги и приятели. Можете да създавате нови познанства, да планирате нещо с вашата сродна душа, да прекарвате време с близки или да споделите любовта си.

Стрелец Това е много добро време за духовно развитие или търсене на нови хобита.  Планетите и звездите ще донесат в живота на Стрелец огромно количество положителна енергия, която трябва да се използва правилно.

Стрелец ще могат да отговорят на важни житейски въпроси, да си поставят нови цели, да разберат миналите грешки. Ако започнете нов бизнес без оглед на миналия опит, той може да доведе до хаос, объркване, нови проблеми, неприятни обрати на съдбата. В отношенията с хората трябва да поддържате авторитета си, като отговаряте положително на исканията за помощ.

Козирог

За да привлечете в живота си това, което искате на Козирозите ще помогне закона за привличане. Козирозите ще имат възможност да започнат седмицата много динамично. В понеделник планетите ще бъдат много активни и креативни. Тяхната хармония ще има най-добър ефект върху късмета и настроението.

Дошло е време за самоутвърждаване, валидиране на настоящи възгледи или за намиране на нови. В такива моменти хората могат да изглеждат ревниви, егоистични или дори арогантни. Може би това е вярно, но Козирозите не трябва да бъдат критикувани за това, ако не искат да губят приятелство с тях и да загубят подкрепата им.

Водолей Нови идеи могат да започнат да се оформят. Необходимо е да се слуша по-често шестото чувство. Борбата с негативните емоции няма да бъде ожесточена, а ще стане постоянна. Оптимизмът е ключът към успеха в любовта и делата от всякакъв вид.

За да преодолеят враговете си на Водолей ще помогне на вярата в себе си. По-добре е да не губи доверие, защото сега е много важно. Необходимо е да действаме, да се опитваме да реализираме всичко, което е планирано, да мобилизираме вътрешните си сили. Светлите действия и повишената активност ще привлекат вниманието на противоположния пол, което ще бъде полезно за тези, които търсят любов.

Риба Тази седмица представителите на този знак на зодиака ги  очакват маса от нови интересни събития, които ще се сменят постоянно. Това е много добро време. А в почивните дни енергията на звездите ще се промени на отрицателна, затова си заслужава да преминете към тихи домакински задължения и почивка в края на седмицата.

Рибите могат да бъдат изправени пред проблеми, свързани с  отношенията с някои хора, така че е по-добре да не се борите за щастието си твърде яростно – понякога трябва да правите компромиси. Сега е моментът да мислим за света и да се стремим към пацифизъм.