10 проверени трика да накарате любимия да ви заобича още по-силно и да не откъсва очи от вас:

Навремето властваше разбирането, че жената е тази, която трябва да поддържа връзката между двамата партньори , да обгрижва половинката си и да прави всичко възможно, за да гарантира, че бракът или връзката с мъжа ще се засилва с всеки изминал ден. Всъщност в отношенията има двама, така че отговорността за успеха е и на двамата партньори! 

Съществуват трикове, които помагат на жените да отпуснат мъжа до себе си и да създадат комфортна зона около него. Това изобщо не е лошо, но е важно да се помни, че жената не трябва да жертва емоциите си в името на един мъж! Ако нещо те притеснява, трябва да говориш за проблема!

Днес ви предлагаме да научите кои са 10-те начина, които ще накарат мъжа да ви обича още по-силно !

1. Наричайте го с мили имена

отношения мъж-жена

Някои мъже не обичат, когато ги наричат с имена на животни и други нежни думи, но ако това харесва на половинката ви, не скъпете нежните думи! Измислете нещо оригинално, което ще го накара да иска отново да чуе тази дума от устата ви!

2.

Позволете му да е начело

Мъжете не харесват, когато жените проявяват твърде много власт. Всеки мъж иска да бъде глава на семейството. Трябва да му помогнете с това! Нека да взема важните решения. Дори и да сте по-авторитарен човек, не трябва да го показвате на партньора си.

3. Научете се да се извинявате, когато грешите

Способността да признаете грешките си помага да се избегнат скандали и недоразумения в отношенията на една двойка. Да, искането на прошка не е толкова лесно, но е много по-добро от това, да жертваш отношенията си заради гордостта.

4. Гответе за него вкусотии, когато той е в лошо настроение.

връзка

Всеки човек се нуждае от грижи, особено когато нещо не е наред с него. Възможно е да има проблеми на работното място или със здравето, но винаги трябва да му се притечете на помощ и да опитате да зарадвате любимия с дреболии. Пригответе му вкусна вечеря и направете вечерта по-добра от предната!5. Не искайте от никого да прави нещо за любимия ви.

Отново вие сте тази, която трябва да се грижи за своя „човек“, така че той да го види и почувства. Ако прехвърлите отговорностите си на друг, и особено на жена, това едва ли ще свърши добре!

6. Оставяйте му кратки бележки.

Дори ако вече имате няколко деца и, изглежда, сте преживели много заедно, не трябва да забравяте да „затопляте“ връзката си от време на време! Не спирайте да го съблазнявате, да го карате да усеща липсата ви и да ви желае. През деня му напишете няколко пикантни бележки или SMS.

7. Помогнете му да се съблече

Разбира се, не става дума за всички дрехи! След тежък работен ден той ще се върне у дома и трябва да се свържете с него. Можете да му помогнете да свали вратовръзката или сакото си, да го потупате по гърба, да го целунете по шията … Има толкова много начини да доставите удоволствие на любимия ви за секунди.

8. Молете се за него

И се молете, и го подкрепяйте, и се радвайте за него, когато има важен ден! Вие сте двойка, което означава, че трябва да се борите за всичко заедно. Нека да почувства вашата подкрепа, защото това е много важно!

9. Не се нахвърляйте върху него в пристъп на сексуален глад!

мъж и жена двойка

Повечето жени убеждават мъжа да започне със секса, но това е грешно! Той трябва да чувства, че е инициатор. Дори и да не е, използвайте трикчета. Поглезете го предварително, съблазнете го, накарайте го да ви желае!

10. Напомнете му да се грижи за родителите си.

Жената трябва не само да изгради семейството си, но и да напомни на любимия, че трябва да се грижи за родителите си. Тогава ще привлечете тяхната подкрепа и ще заздравите връзката си.

Коментари