Какво се случва, когато спреш да правиш с*кс

Какво се случва, когато спреш да правиш секс

Винаги сме знаели, че липсата на секс води до сериозни последствия, само виж какво се случва с колежките! След щателно проучване на учени от БАН в колаборация с още много други, представяме всички негативни елементи на сексуалното въздържание. Категорично препоръчваме да се запознаете с щетите и отново да повдигнете въпроса за петъчния тийм билдинг в Холандия и по-точно на червените фенери. Който не топва чушката, не трябва да яде, както и други работи. Виж защо в следващите редове:


Губиш ритъм

… касов! Проучване на американските учени показва, че ако решиш да се пазиш за сватбата, следващия път няма да имаш никакъв синхрон – почти като барабаниста и бас китарата.

Освен слабо китарно соло, умните глави подозират и началото на края, в лицето на еректилната дисфункция. Кой нормален човек би могъл да си го причини доброволно, особено след като мастурбацията също влиза в графата за сексуални преживявания. Липса на синрон, бързо изпразване на пистолета и жена, мислеща разнообразни форми на кастрация, са само малка част от неприятните предстоящи моменти. 

Мастурбацията като начин на живот

Лекарите препоръчват да скубеш пилето, да полираш шпагата, да търкаш магическата пръчка и да остриш ножката, между 4 и 6 пъти на седмица. Високата честота на освобождаване не води само до червени очи, жените знаят много добре, но и предпазва от рака на простатата. Липсват жени? Запази спокойствие, вземи кърпички и смело напред към PornHub – популярен медицински сайт, който позволява на всеки да бъде лекар и дори спасител, ако качва собствено съдържание. Процедурата все още не се таксува от здравната каса и при наличието на толкова бърза интернет връзка, наистина не разбираме как тази болест не е преборена? 

Сексът е здраве

… освен дразнене на съседите, които не спират да блъскат по стените, защото твоята не спира да вика. Изследване от 2006-а година показва, че можете да регулирате и кръвното налягане. А знаете ли как се вдига? Като не правите секс с жена си, като не правите секс и със съседката. Не правите ли секс, вие сте зли хора, врагове на народа и на мъжкото съсловие, да не казваме и други обидни думи! 


Стрес

Казвали сме го и преди, повтаряме го отново – ако не правите секс с жена си, тя ще вгорчи Вашия, нашия, както и живота на околните. Агресивната жена е такава, когато нейният мъж. Правете секс, спестете нервите на всички останали! Всеки следващ оргазъм освобождава повече ендорфини и оправя настроението моментално. 9 от 10 лекаря препоръчват секса за борбата със стреса, а десетия смята, че е задължителен! Няма депресия, господа, само сексуални ограничения.

Имунната система отслабва

Казали са учените, който не купува презервативи, купува илачи!  Може да не вярвате на нас, но Карл Чарнетски и Франсис Бренан Дж. са на друго мнение. Те събрали проби от слюнката на двойки, които правели секс по 2 пъти на седмицата. Познайте какво са открили – огромно количество имуноглоболин А. Точно той разкатава вирусите през зимата. Нурофенът може да помага, но сексът е съвсем друга работа, здравната каса няма влияние тук. 

Губиш работни сили

Странно, но факт! Изследване на добрите хора в Орегон смята, че има интимна връзка между качеството на работа и сексуалните занимания. С други думи, ако правите секс, следващото повишение може да не бъде много далече. Причината? Сексът отключва креативната човешка страна, задоволяването е от особено значение и точно това гарантира най-добрите щастливи мигове. Бурните нощи водят до щастливи дни, не го забравяйте!