Точен Китайски хороскоп на Кевин Фунг за 2019 година-Златно време за всички родени в годината на Свинята

През 2019 г. празнуваме китайската Нова година на 5 февруари.

Именно в този ден Жълтата земна свиня официално влезе във владение на годината, започва напълно нов цикъл. И от този ден, за всички зодии ще започнат промени според източния хороскоп.

Споделяме прогнозата за 2019 г. от годината на раждане, дадена от известния китайски астролог Кевин Фунг.
Точна прогноза за 2019 година

Плъх
За Плъховете следващата година ще бъде успешна. Ако си поставите цел и се движите усърдно към нея, тя със сигурност ще се сбъдне. Към средата на годината ангажиментът ще носи първите плодове. Успехът в един случай ще засегне всички области в живота.

Най-важното нещо за Плъховете е да се откажат от бизнеса и отношенията, които са се изчерпали. Ако се отървете от тази ненужна спирачка, тогава новият старт ще бъде ярък и успешен. Благодарение на това ще можете да възстановите реда във всички области на живота. Тези, които започнаха живота си от нулата, ще се усмихнат на късмет.

Бивол

За Биволите следващата година ще бъде изпълнена с положителни събития, но трябва да сте нащрек. Възможно е да има внезапни проблеми в отношенията с близки. Дори малките кавги могат да унищожат баланса и да разклатят състоянието на ума. Ако това ви отклони, тогава ще бъде изключително трудно да се върнете към нормалния ритъм.

Биволите трябва да покажат своята упоритост и решителност. Всичките ви предприятия имат големи шансове да станат успешни, но трябва да положите усилия. Тази година нищо няма да стане толкова лесно. Успехите ще бъдат възнаградени само за онези, които се опитват усилено.

Тигър

Тигрите заради постоянната си и проницателна природа ще могат да постигнат голям успех тази година. Но не забравяйте, че най-доброто е враг на доброто. Опитите за привеждане на нещата до съвършенство могат да се обърнат срещу Тигрите. Подкрепата на близките е много важна за тях.

Годината обещава да бъде доста успешна, късметът ще бъде във всички области. Важно е да се пазите от твърде примамливите оферти, дори и да идват от близки.

Заек
За Зайците, началото на годината ще бъде доста спокойно и незабележимо, но до средата на годината те ще почувстват безпрецедентен скок на сила и енергия. Необходимо е тази енергия да се разпорежда разумно и да се изпраща към изпълнението на плановете. Ако правилно разпределите силите си, можете да постигнете успех в много области на живота.

Заекът ще трябва да работи усилено тази година, но всички усилия ще се изплатят изцяло. Това е моментът да поемем инициативата и да предприемем решителни действия. Това се отнася не само за работата, но и за личния живот. Има шанс да се подобрят взаимоотношенията или да се намери половинката си, важно е само да бъдете постоянни.

Дракон
Родените през тази година личности са горещи и активни. Тази година Драконите ще искат да добавят екстремност в живота си. Това ще бъде правилното решение, пътувания и нови видове екстремни спортове ще бъдат от полза. Въпреки това, не забравяйте усещането за грижа и се грижете за семейството. Ако се поддадете на краткотрайно изкушение, можете да разрушите връзката.

Драконите, както винаги, ще работят усилено, но трябва да се грижат за здравето си както никога преди. Преумората и липсата на сила могат много неочаквано да повлияят на благосъстоянието. Препоръчително е да се погрижите за  здравето си през есента, защото ще ви трябват сили. Така че вземете заслужена почивка за себе си през лятото и го посветете напълно за почивка.

Змия
За Змията тази година ще бъде белязана от промяна. А промените очакват Змията във всички сфери на живота: едната ще дърпа другата. По принцип, промените ще бъдат добри, но в това е важно да не загубите добри отношения с близките си и приятели. Унищожаването на взаимоотношенията е лесно, но възстановяването е доста трудно.

Но е необходимо да се признае, че благодарение на своята хитрост и находчивост, Змиите няма да имат трудности да се справят с всички изпитания и трудности. Не трябва да възникват сериозни проблеми, но суетенето ще е достатъчно.

Кон

Конете тази година ги очаква кариерно израстване и успех в бизнеса. Най-добре е да отделят времето си за работа. Ако инвестирате в тази област по-голямата част от енергията и времето, можете да получите много добър пробив в кариерата и материалното благополучие.

Въпреки увеличаването на доходите, парите трябва да се стопанисват внимателно. Не е нужно да харчите твърде много, защото това може да доведе до дългове и проблеми. Бъдете дискретни и разумни. И също така не забравяйте да се консултирате с роднини, това е техен съвет, който ще доведе до най-голям успех.

Коза
Козата тази година, всичко ще ѝ идва отръки, с изключение на глупавите капризи. Сигурно ще имате късмет и на работното място ще ви похвалят, дори ако направите няколко пропуски. Всичко ще се окаже така, че просто ще затворите очи или изобщо няма да забележите. Но капризите на тази година няма да ви простят.

Ако продължавате да тормозите близките си или да решите нещо, можете да загубите нещо много важно. Вторият основен враг на Козите тази година е мързелът. Съдбата щедро ви дава шансове, но има възможност да ги пропуснете поради мързел. Така че не избягвайте и смело разберете всички възможности, които представяте.

Маймуна
Маймуните не са готови за приключения, тъй като те са склонни да свършат зле. Всяко приключение може да доведе до резултат, който със сигурност не сте очаквали. Затова бъдете внимателни, особено във всичко, което се отнася до финансите и парите.

Маймуните трябва да обърнат внимание на нови приятели. Един от новите хора ще може да стане ваш верен приятел, когото търсите. Обикновено непланираните срещи могат да доведат до неочаквана развръзка. Страхотна възможност да срещнете нова любов и да изградите здрави взаимоотношения.

Петел
За Петлите това е златна година. Очаква ви огромен успех във финансовите въпроси, най-важното е да не пропуснете шанса си. През пролетта и лятото са възможни дълги пътувания, които ще ви позволят да пътувате. На работното място и в бизнеса всичко ще бъде наред, но отношенията могат да бъдат трудни.

Бъдете внимателни и не се вълнувайте, така че ситуацията да не е извън контрол. Можете да очаквате разочарование заради собствената си поза. Повечето от тях ще бъдат показани в семейния живот и приятелства. Затова бъдете внимателни, че споделяте с някого замайващ финансов успех.

 

Куче
За Кучетата предстои трудна година. За да постигнете успех, ще трябва да работите усилено и много, и в никакъв случай да не се държите предизвикателно. Успех чака тези, които знаят как да работят в екип. Тежките, но продуктивни промени ви очакват, приемате ги с търпение и смирение.

Също така, Кучетата трябва да се грижат за себе си. На преден план са въпросите за здравето и външния вид. Не бива да забравяте колко е важно да се грижите за себе си. Погрижете се за себе си, това ще донесе много ползи и ще ви помогне да отвлечете вниманието.

Свиня

Тя е господарка на годината, което означава, че е златно време за всички родени през тази година. През следващите 12 месеца ще можете да получите всичко от живота, просто трябва да искате и да опитате.

Звездите обещават безпрецедентен успех във всички сфери на живота. Ако миналата година нещата не искаха да се случват, сега всичко ще бъде решено и скоро ще се появят първите резултати. Сега е добър момент да реализираме стари идеи и планове. Ще има и трудни периоди, но ще бъдете подкрепени от любим човек.

Сега знаете какви прогнози за 2019 г. Жълтата земна свиня е приготвила за вас . Годината обещава да бъде интензивна и много активна, но не трябва да се разстройвате веднага, по-добре е да вземете нещата в свои ръце и да започнете да действате точно сега!
Ако ви харесва прогнозата, не забравяйте да го споделите с приятелите си!

Коментари