3-те зодии, които могат за са най-големите бандити и престъпници

Астролозите твърдят, че зодията влияте на склонността на човек да извърши престъпление. В този смисъл има няколко зодии, които са по-податливи на престъпления и това са: 

Скорпион
Имат много от характеристиките на престъпниците – мистериозни са, напрегнати, фокусирани, точни.

И когато някой ги предизвика или им навреди, знаят как да отмъстят и да ударят в най-слабото място. Скорпионите биха извършили престъпление, ако някой ги нарани много – за да си го върнат.

Страстни са и губят реалната си представа за света, само и само да отмъстят и да усетят, че има някаква справедливост. Имат брилянтен ум, измислят много интересни неща и рядко властите ги хващат. Опасни са.
 Овен
Овните се наслаждават, когато унижат някого и затова биха поели риска да извършат престъпление. Действат доста импулсивно, така че реално не обмислят какви ще са последствията и се впускат. Много са изненадани, когато ги хванат и трябва да си платят за това, което са направили. Вярват, че всичко ще им се размине и ще имат късмет да не ги накажат. Когато рискуват и вършат опасни за живота неща, винаги се измъкват невредими, затова мислят, че имат късмет. Но, ако кажат нещо неподходящо на полицай или карат с превишена скорост, веднага ги хващат.
 Водолей
Винаги си мислят, че са далеч по-умни от другите. Извършват дребни престъпления и често са хакери. Самозабравят се. Всеки път, когато нещо им се размине, те си мислят, че е заради ума им и стават все по-смели и самоуверени. Индивидуалисти са, бунтари, различни и затова си мислят, че са над закона. Случва се да извършват престъпления, защото търсят справедливост и искат да си върнат на истинските престъпници.

Коментари