8 неща, които правят мъжа щастлив

8 неща, които правят мъжа щастлив

В последно време всеки човек се опитва да намери щастието. Въпросният социален елемент, който трябва да ни помогне да се чувстваме добре в собствената си кожа. И по тази причина винаги ще откриете достатъчно постове, които пазят 22-те тайни на щастието, 30-те съвета на успеха, 40-те ритуала на парите и Наталия Кобилкина. Все още не разбираме защо никой не иска да помогне на последната да бъде задоволена, но сме сигурни, че и в леглото не спира да говори.

Без повече интелектуални отклонения и размисли за Кобилкина, решихме да синтезираме някои особено важни неща, които ви правят щастливи:

1. Анонимното газифициране

Не сме толкова зли хора, но нека бъдем честни – няма по дзен усещане от това да пуснете гълъбчето на свобода в автобуса, метрото или друг вид публичен транспорт. Споделената мъка наистина носи облекчение на хората, следователно трябва да споделите и този зор. В час пик е толкова трудно да се установи авторското право, особено щом стиснете бузки, че просто си е задължение. 

2. Професионалното преливане на ракия

От голямата дамаджана в малката дамаджана и нито една капка да не падне на земята. Не знаем как се случва, но това умение винаги носи мир в душата и едно блаженство на по-късни етапи. Анадолските учени са установили, че подобни лабораторни умения помагат за развитието на стволови клетки. Ето защо алкохолиците живеят толкова дълго! 

3. Пълният резервоар

Няма значение дали говорим за газовата бутилка или бензиновия резервоар, но щом стрелкичката стои до ръба на пълното, тогава всички се чувстваме повече от завършени. Имам свобода в течна форма, която ще ни закара достатъчно далеч. И може да се пълни веднъж в месеца, но пък се чувстваш спокоен, когато знаеш, че можеш да видиш морето, защото ти е станало мъчно за него.

4. Бирата без пяна

Някои се възхищават на Адриана Лима, други се захласват по Мона Лиза, само ние се впечатляваме от майсторското наливане на бармана, който не си губи времето със запенване на хмеловата фанта. Богат по душа е, то се знае! 

5. Плясването на женско дупе

Не говорим за насилие, а за онези моменти, когато отваряте вратата като кавалер и след това я плясвате по задника, за да се знае, че всяка част от женското тяло е оценена. Наближава пролет, все повече жени ще се носят по клинчета. Повтаряйте този ритуал, докато не се почувствате щастливи. 

6. Да затвориш на тъщата

След като гадината не се е научила да води човешки разговор и да изчаква хората да спрат да говорят, представете си колко лесно е да натиснете червената слушалка и да не се притеснявате повече за никакви глупости. Ясно е, че ще спите на дивана, ама пък веднъж се живее, а и съдбата обича смелите!

7. Останете в настоящето

Никога не си спомняйте как сте се напили или как сте можели да се напиете. Светът е фокусиран в тук и сега, а това означава, че наистина трябва да сте готови винаги, когато телефонът започне да звъни международно и учените от Севлиево искат да проверят как реагира черния дроб на 70-градусова ракия. Не страдай за времето, в което не си пил, страдай за времето, в което си можел, а не си го правил!


8. Медитирайте

Постигнете вътрешен мир, след като вече сте постигнали външен със зелена салата, голяма ракия и футболни мантри. Щастливият мъж знае как да се докосне до своето чи. Редовната медитация води само една крачка по-близо до денонощния, алкохолизма и чистото щастие. Какво? Всичко си има цена!