Откриха антична статуя на 2500 години, държаща лаптоп! (ВИДЕО)

Независимо от факта, че това невероятно откритие беше направено преди няколко години, то тогава не направи голяма сензация, така че чуждестранните теоретици на конспирацията и алтернативните историци смятат, че е необходимо отново да напомнят на света за това странно откритие.
 

Според екстравагантните предположения на тези специалисти, бившите цивилизации биха могли да са използвали лаптопи и други високотехнологични технологии, които, казват те, са изсечени в 2500-годишна старинна статуя. Откриването на загадъчни предмети и предмети върху древните произведения на изкуството е, разбира се, доста често, но в нашия случай става дума за нещо наистина уникално.

Необичайната статуя, която е способна, по мнение на конспиролозите, да пренапише историята, днес е в известния музей на изкуството в Лос Анджелис Гети.

Мраморната скулптура от гръко-римската епоха изобразява двама души, единият от които демонстрира или представя на друг нещо напълно необяснимо. Този предмет поразително прилича на модерен лаптоп с два кръгли конектора от дясната страна!

Много потребители на мрежата веднага стигнаха до заключението, че това е портативен компютър, създаден от древни хора или представители на извънземна цивилизация, които допринесли за технологичното развитие на земните жители.
Въпреки това, не всички в Интернет вярват, че наистина е лаптоп. По-скептичните коментатори казват, че мистериозната статуя вероятно изобразява писмени плочки, книга, кутия бижута или нещо подобно.