6 грешки, които можеш да допуснеш, когато правиш с*кс за първи път с новото си гадже

Времето на първите срещи, целувки и дълги разговори е отминало. Предстои връзката ви да мине на следващ етап и по-точно – да правиш секс за първи път с човека, в когото си влюбена.

Първият път с новото гадже може да е доста стресиращо преживяване. В главата ти се въртят куп притеснения.

Все пак, ако не се представиш добре, той може да не те потърси повече.

Страхът може да те накара да допуснеш куп ужасни грешки, които могат да превърнат първия секс в последен за новата ти връзка. С тази статия ще ти помогнем да избегнеш поне шест от тях.

Прехвърляш отговорността на мъжа

Или казано с думи прости – да лежиш като труп. Понякога момичетата толкова много се страхуват да не допуснат грешка, когато си лягат за първи път с някой мъж, боят се да не направят нещо, което няма да се хареса на партньора им, че предпочитат да се скрият и да чакат до края на половия акт. Това обаче едва ли ще накара партньора им да повтори с тях.

Ако искаш първият секс да не се превърне в последен, прави каквото обичаш, без да се страхуваш от нищо!

Стараеш се да изненадаш партньора си

Искаш да демонстрираш наведнъж всичките си умения. Разбира се, че не трябва да си като дърво в леглото, но определено не е нужно да се опиташ да му покажеш всичките 120 техники за френска любов, които владееш. Ще имаш и други възможности да изненадаш партньора си и не трябва да го правиш по време на първия път. Да не говорим, че все още се срещат мъже, които имат едно наум за разкрепостените момичета. Като нищо партньорът ти може да се окаже един от тях и без да попита, да си направи погрешни и неправилни изводи за теб.

Липса на всякакви емоции

Да, много от жените са нервни преди първия път, но се стараят да не им личи. А някои от вълнение изпадат в ступор. Най-големият смъртен грях в леглото е липсата на емоции. Тогава назрява закономерният въпрос: ако не изпитваш никакви чувства и желания, защо изобщо си лягаш с него?

Ако не се чувстваш готова за секс с новото си гадже, по-добре не бързай. А ако го правиш, защото наистина искаш, тогава не крий чувствата си. Мъжете искат да видят обратната връзка, искат да чувстват, че даряват партньорката си с удоволствие.

И никога не преигравай в леглото. Мъжете усещат лъжата, особено първия път. Затова и не трябва да имитираш възбуда или оргазъм.

За да не допускаш грешки, си помисли, че той също е толкова нервен, колкото си и ти. Играта за пред публика ще направи първия ви секс още по-неловък.

Толерантност

Много рядко първият път е идеален. Но това не значи, че трябва да мълчиш, ако ти причиняват болка. Нужно е да си казваш всеки път, когато изпитваш някакъв дискомфорт. Навикът да мълчиш може да доведе до много сериозни последици.

Ако половин година търпиш и се усмихваш, но един ден решиш да кажеш какво ти причинява болка, партньорът ти може и да не ти повярва.

Ако по време на секс жената се мръщи, но мълчи, мъжът ще се усети, но няма да разбере какво не е наред, защото партньорката му мълчи.

Сравняваш го с бившия си

Това е една от най-често срещаните грешки при първия секс. Да сравняваш новия си с предишното си гадже е нещо, което не трябва да правиш, още повече пък, когато си лягате за първи път. Ако бившият ти е толкова прекрасен, защо не си с него? А ако е бил толкова ужасен, защо не спираш да го споменаваш?

Показваш разочарование

Често пъти трябва да минат няколко месеца, преди една жена да почувства оргазъм с новия си партньор. Когато мъжът и жената не се познават, им е много трудно да си дадат това, от което се нуждаят. Затова и не трябва да си правиш големи илюзии за първия път.

Да показваш на мъжа до себе си, че си разочарована, също не си струва. Той може да го запише към списъка си с провали, а никой човек не се стреми да повтаря грешките си. Най-добре е след това да поговорите с какво може да подобрите секса. И запомни едно: първите три пъти не са показателни, че нещата в леглото няма да се получат! /jenata.blitz.bg

Коментари