Как числата увеличават късмета и любовта!

С помощта на числата могат да се ускоряват или забавят събитията, настъпващи около нас, да се увеличават късмет и любов, да се намаляват неприятностите. Вижте как:

Ускоряване – Забавяне.

Ако трябва да се ускори един или друг процес (например, закъснявате за работа, а няма транспорт, или парите в портфейла са свършили и заплата все още няма), повтаряйте колкото се може по-често „двадесет“. 2 – умножава вашите усилия, а 0 – ще нулира обратната реакция.

Ако напротив, трябва да се забави определен процес (например, синът казва, че ще се жени спешно, а вашите планове не включват това), повтаряйте на себе си: „Четири“. 4 е квадрат, най-стабилната фигура. Именно това забавя действието. Освен това всички страни на квадрата са равни – където и да погледнеш е едно и също – стабилност.

Добавяне – Изваждане.

Ако трябва да се добави нещо (например, броят на банкнотите в портфейла, или броят на феновете), представете си това и повтаряйте: „седем плюс едно“. 7 е числото на тайнствените действия, 1 – числото на целите и енергията, а 8 (1 и 7 ) – числото на безкрайността.

Ако трябва да се отнеме нещо (например собственото тегло), представете си се строен и повтаряйте: „Десет минус едно“. Но в този случай бъдете готови за промяна: 10-1 = 9, а 9 е числото на промените.

Ако е необходимо да построите нещо  или да го възстановите (нов дом, отношенията с шефа или любим човек), представете си това нещо и  повтаряйте: „четиридесет, четиридесет“.

Ако напротив, необходимо е да се разруши нещо, трябва да си го представите и да казвате за себе си  „четиридесет и четири.“ Като първо, тези цифри са подобни по външен вид на две светкавици. И на второ място, наслагването на един квадрат (4) върху друг (4) раздробява всяка устойчивост на части, защото ъглите стават осем, а  осем е  безкрайността. И това ще се разделя до безкрайност – до прах.

Ако ви липсва щастие, късмет, лекота, повтаряйте: „двадесет и едно“. Между другото, ако се изчисли  нумерологичното значение на думата „щастие“, то също е  21!

Ако не разполагате с време, повтаряйте на себе си  „деветдесет и едно.“ 9 е промяна, 1 – най-бързото число. Освен това 1 е  началото, 9 – край, тоест пълно обхващане на времевия цикъл. Оказва се, че 911 – не е случаен и се  използва не само като номер за спасението.

Посветените знаят, че 911 –  също така е номерът на вселенската канцелария – същата тази, където се определя времето на всичко.

snews.bg