Народни средства за мъжка сила в леглото

Всеки мъж се стряска от думичката импотентност. В медицината обаче са по-популярни понятия като полово безсилие, еректилна дисфункция, нарушение на еректилната функция. Много често причина за половото безсилие се оказва напреднал или недоизлекуван простатит.

Народни средства за мъжкото здраве:

• Напреднала фаза на простатит се лекува с настойка от билката пача трева, който се пие като чай, без ограничения.

• Простатитът се лекува ефективно с прясно изцеден тиквен сок – по една чаша на ден в продължение на три седмици.

• Тиквените семки са още по-ефикасни за лечението на това заболяване. Изчистете ги от черупките, но без да премахвате ципата. На един прием употребявайте 100-120 изчистени тиквени семки. Лечението трябва да продължи един месец.

• В половин чаша топло мляко се слагат определен брой капки от 20-процентна настойка на прополис със 70-процентен спирт. Започва се от 20 капки и постепенно се стига до 40 капки, докато се отстранят симптомите на хроничния простатит.

• Направете си торбичка от натурална тъкан с тъмносин цвят и сложете в нея готварска сол и топено масло в пропорции 10:1. Нагрявайте до 40 градуса. След това нагрятата торбичка с топено масло и сол се налага на долната част на корема и по слабините във вид на компрес. Тъмносиният цвят на тъканта е аналогичен на кварцовата светлина в кабинета по физиотерапия, а тя оказва бактерицидно действие.

• 2 супени лъжици пчелен подмор (това са мъртвите пчели, но трябва да са чисти, а не с мухъл) се варят 2 часа в 500 мл студена вода. Сместа се прецежда и се държи в хладилника 2 седмици. Приемайте от отварата по 1 супена лъжица заедно с 1 чаена лъжичка мед 30 минути преди закуска и 30 минути преди обяд. Курсът на лечение е месец и половина. При аденом на простатата се провеждат 3 курса на лечение с прекъсвания от по 1 месец.

• Прополисът отстранява симптомите на хроничния простатит, оказвайки антибактериално, анестезиращо, противовъзпалително, разнасящо и регенеративно действие. За лечение се използват свещи от екстракт от прополис, получен по пътя на изпаряването (40 г прополис в 200 мл 96-процентен спирт). Свещите се вкарват в правото черво един път на ден вечерно време. Лечението се състои от 2-3 тридесетдневни лечебни курса, с един-два месечни интервала между тях.

• В лечението на простатита и аденом на простатата се използват удивителните свойства на пчелния прашец. Той бързо премахва болките и нормализира състоянието на пациента. Дозата – 1-1,5 чаени лъжички 3 пъти на ден. Препоръчва се и за профилактика при мъже на възраст 40-45 години.

• Под действието на пергата (пчелен хляб) се подобрява кръвоснабдяването на долните части на тялото и периферните органи, затова тя се използва за повишаване на потенцията, за лечение на мъжкото безплодие и аденом на простатата. Препаратът се приема редовно по един път на ден, а при активен сексуален живот – 2-3 пъти на ден. Така количеството сперматозоиди нараства 2-3 пъти, освен това се увеличава тяхната подвижност.

Коментари