Изповедта на Мария: Рових в чантичката на мъжа ми и намерих нещо, което ми разруши живота

Любовта и ревността често вървят ръка за ръка. И жените са склонни да шпионират своите близки, за да разберат дали те изневеряват на тях. Но това може да ви струва скъпо.

Това е признанието на Мария:

„Омъжих се много млада и бях влюбена до уши, нищо друго нямаше значение.

Той беше много по-възрастен от мен-12 години.

Работата му изисква постоянно пътуване, а когато родих детето си, отсъстваше с паузи дори месец. Никога не ми е идвало на ум, да го шпионирам и да разследвам дали ме мами. Аз бях точно това. Обичах и живеех и това ми беше достатъчно.Времето минаваше, а после колкото повече времето минаваше, толкова повече отсъстваше от дома. И много по-нервен беше. Видях как синът „бягаше“ от него, сякаш беше непознат.

Както той ставаше по-нервен, аз също ставах по заядлива и нервна. Една вечер започнах да проверявам чантата ми, да видя, какво толкова носи със себе си.

Освен дрехите, в една от преградите напипах нещо малко и твърдо. Оказа се, че това е USB памет(флашка). Много се учудих, взех я и поставих в компютъра. За малко щях да припадна! Пълен шок! … Беше пълно със снимки и видео с малолетни момичета в еротични пози, мъже, каращи ги да правят куп перверзни  и противни неща … Това преля чашата, Не знаех какво да мисля, главата ми бучеше … не знаех къде се намирам …

Когато се прибра вкъщи, му казах, че искам развод. Той се опита да се оправдае, като каза, че служи само за самозадоволяване. И отново, колко да чакам да чуя, че това е краят.

Сега живея сама, а когато погледна нашия син – просто се страхувам. Само усмивката му ми дава надеждата, че всичко ще бъде наред с него./zajenata.bg