Очи в очи с … : „Помирисах я и си навлякох травми за цял живот“

Ето няколко искрени изявления на мъже, които за първи път се срещнали „очи в очи“ с ва*ина.

-„Определено беше шок, когато най-накрая се намерих „там долу“ и гледах  това прекрасно нещо, което толкова дълго исках да помириша и вкуся. Спомням си, че мислех, че има малко повече кожа долу, отколкото очаквах, но все пак страхотно е усещането „, Пиърс 20 години.

 

-„Първата жена, с която излизах, беше“най-влажната“, която някога съм имал.

 Спомням си, че дни след проникването, отказвах да си измия ръцете, за да мога да ги душа“, Омар, 28 години.

 

-„Моята първа среща с вагина не е типична. Когато бях на 13 години, брат ми ме заведе в стриптийз клуб. Не знам защо ми се обади, може би всичките му приятели били заети, но не отказах. Тази вечер всичко беше чудесно. Красавеца блондинка с красиво тяло десет пъти ми седна в скута, а тъй като клубът е нелегален, било позволено да се докосват момичетата. Така ясно си спомням момента, когато едно момиче вкара докрай ръката ми между нозете си, напълно депилирана! За щастие, беше мрак и никой не можеше да види какво правехме“, Пол, 30 години.

 

– „Първото момиче, което задоволих орално, не миришеше деликатно. Не казвам, че беше смрад, но не ми хареса миризмата. Вероятно е ставало въпрос за феромони, но оттогава развих комплекс от оказване орално удоволствие, който преодолях с настоящата си приятелка. Тя просто е перфектна за мен и аз съм създаден да я задоволявам“, Ездра 26 години.

 

-„Около клитора винаги се вдига толкова шум, че ние мъжете не сме достатъчно мъже, ако не знаем как да локализираме тази малка част от женското тяло. Препотих се, защото не успях веднага да намеря клитора.Казах на момичето, че ме боли корема и се втурнах в тоалетната да повръщам. Дори не се върнах да поздравя. Няколко години по-късно срещнах една красива жена, която ме научи на много неща за женското тяло. Въпреки че днес не сме заедно, завинаги ще й бъда благодарен, че ме научи „, Фабиан, 32 години.

 

-Моят първи допир с влагалището е много мокър и силен. Аз просто имам чувството, как да възбудя жената.

Щом я докосна, тя се овлажнява. Всъщност, след завършването ми загубих девствеността, всяка жена, която вкарвам в леглото, крещи от вълнение, Трейс, 31 години.

-Като мъж, бях обсебен си въпроса, какво означава да си възбуден. Ще се възбудите, а след това пенисът ще стане голям и твърд. Би било чудесно, когато и при жените съществува такъв показател. Но, когато за първи път видях вагина, разбрах колко са мистериозни, Тревър, 23 години.

 

-Винаги се страхувах, че ще бъда зле в леглото. Затова като тийнейджър проучавах много. Прочетох почти цялата литература за това как да задоволиш жена. Вероятно знам много повече за вагините отколкото много момичета, с които съм ходил на училище. Това, което искам да кажа е, че наистина се подготвях за първата среща с влагалището,  което трябва да докосна, да оближа и как да постъпвам – и беше доста успешно, Санджей 25 години.

 

-Израснал съм в много консервативен град, където никак не е добре да бъдеш гей. От малък знаех, че се различавам от останалите момчета в класа, но не знаех по какъв начин. С годините избягвах срещите. Като си дипломирах, попитах своята спътница от партито да ми помогне да загубя девствеността си. В същия момент, когато вкарах ръката си под полата, й докоснах влагалището, бях 100% сигурен, че съм гей. Това чуватво беше страшно и хубаво в същото време. Известно време излизах с момичето, само за да се представя като джентълмен, но това е най-близката среща, която някога съм имал с една вагина, и не мога да кажа, че ми липсва./zajenata.bg