Бягайте далеч от жена повтаряща тази фраза!

Има фрази, които говорят за тези, които ги произнасят, ако не всичко, то твърде много.

След като чуете някои от тези фрази, е необходимо радикално да преразгледате отношенията си с тези, които ги произнасят.

Едно от тези изказвания, които, произнесени от жена, поставят под въпрос целесъобразността от по-нататъшни отношения с нея, звучи така:

“Аз съм такава, каквато съм”

Не, разбира се, всеки има право да отстоява своята уникалност и оригиналност. Нищо лошо няма в това – проблемът е, че зад фразата “Аз съм такава, каквато съм” много жени са свикнали да крият своите недостатъци – вместо да се опитат да  ги поправят.

И дори не просто да ги крият, а по-скоро да ги  оправдават, да защитават правото си да ги имат, пише ДРУГИТЕ НОВИНИВ това най-често грешат феминистките, които под прикритието на този девиз пропагандират различни неща: космати подмишници, гънки с мазнини по корема, липса на основни познания или консуматорско отношениекъм мъжете.

Подложени на критика (в повечето случаи – абсолютно заслужена), тези жени не са в състояние да намерят разумни аргументи в подкрепа на своята позиция, и задействат последния аргумент:

“Аз съм такава, каквато съм.”

Като правило, в действителност това означава “Аз съм никаква”. Защото човек с достойнство винаги ще намери по- точни прилагателни за да опише себе си.

За нито една жена, от която съм чувал тази фраза, не мога да кажа нищо добро.

Освен това, че  една от тях беше много красива – но пиеше като каруцар (в резултат на което от красотата и почти нищо не оставаше) и беше абсолютна кучка. Друга любителка на  този израз превърна съпруга си в абсолютно говедо, каквато беше и тя самата. Също така такива жени често публикуват различни “умни” статуси в социалните мрежи.

П. С. Тази гледна точка не е опит да бъдат оскърбени жените, които защитават своята индивидуалност. Това е само препоръка да  се въздържат от фразата-паразит, която е много характерна за тесногръди личности,  лишени от всякаква индивидуалност.