Как да се подготвим за втори дубъл

Току що сте свършили. Изпотени сте, дишате тежко, сърцето ви ще изскочи, и имате чувството, че сте свалили поне пет килограма. Усещате, че ще припаднете, но когато я погледнете в очите, осъзнавате, че тя е готова за още.

В този момент имате две възможности:

1. Любезно да откажете, да се обърнете на другата страна и да заспите

2. Да се опитате да повторите и да се уверите, че и тя е получила своя оргазъм

Радваме се, че сте избрали втория вариант. Поставете се на нейно място и си представете как бихте се почувствали ако тя напусне половия акт по средата и ви остави буквално в нищото? Проблемът е в това, че повечето мъже са неспособни да получат повторна ерекция веднага след като са свършили. За някои това е почти невъзможно. В тази статия ще получите някои полезни съвети за това как да стигнете до втори рунд в леглото всеки път когато ви се отдаде тази възможност.

1. Успокойте се
След като сте достигнали до еякулация, тялото ви се нуждае от известна почивка. Отпуснете се за известно време докато се възстановите. Един добър варниант е да вземете заедно душ. Поканете партньорката си да се присъедини към вас в банята. Така не само ще разхладите тялото си, но и ще можете отново да се полюбувате на голото й тяло. Взаимното влизане в банята и докосванията със сигурност ще възбудят сетивата ви и ще ви подготви да повторите сексуалния акт.

2. Загрейте отново
След като отново сте стигнали до спалнята, един от най-ефективните начини да се възбудите е да се отдадете отново на кратка любовна игра. Оралният секс е отличен начин да получите повторна ерекция. И тук целта не е да стигнете до оргазъм, а да ви предразположи към полов акт. Направете го така, че все едно нищо не се е случило преди това. Накратко-започнете отново. Пуснете си тиха релаксирлаща музика и се отдайте на любовни ласки. Чувствителен еротичен танц и стимулиране на ерогенните зони са отличен вариант да се върнете в играта. Друга опция е да си пуснете порно. Но тук трябва да сте внимателни в избора си защото не всички жени обичат този тип филми. Ако половинката ви е от тях, просто се насочете към нещо еротично, за което сте сигурни, че би събудило сетивата ви. Ако искате, можете да имитирате това, което се случва на екрана. Направете си взаимен масаж и се опитайте максимално да се отпуснете.

3. Ерекция моля
Сега когато сте получили ерекция за втори път, трябва да се постараете да я запазите. Често се случва при проникване да изчезне частично. Това се дължи на факта, че пенисът ви още не е достатъчно чувствителен след първата еякулация. В този случай можете да опитате с пенис пръстен. С негова помощ ще задържите достатъчно количество кръв, което ще ви е необходимо за запазване на твърдостта. В случай, че не сте почитател на секс играчките, можете просто да вдигнете краката на партньорката си нагоре и да ги съберете. По този начин ще я почувствате много по-тясна и усещането за вас ще бъде много по-стимулиращо. Опитайте се да се отдадете на някоя любима еротична фантазия. Обикновено това са част от похватите, които мъжете използват, за да получат и запазят ерекцията си повторно.

4. Ако нещата не се получат
Ако все пак осъзнаете, че въпреки старанията ви и тези на вашето момиче, нямате никакъв шанс да получите ерекция, не се притеснявайте, нито продължавайте с опитите. Така само ще обезкуражите жената до вас. Вместо да се опитвате да получите повторна ерекция, се отдайте изцяло на сексуалната стимулация. Не забравяйте да я масажирате с пръсти и да стимулирате Г-точката й много по-ефективно. Обърнете особено внимание и на оралния секс. В случай, че тя е достатъчно възбудена и очакваща, е много вероятно чрез правилните ви действия, съвсем скоро да достигне до своята кулминация.