Майка и син ги грози затвор за кръвосмешение

Достатъчно е да отворите някой от популярните сайтове за безплатно порно, за да видите, че сред най-популярните видеа са тези за фетиши с кръвосмешения между майки, синове, бащи, сестри и други близки роднини. Но Мелиса и Шон изглежда са приели фантазията доста на сериозно.

Полицията в Уийвървил, САЩ, е арестувала Мелиса Нел Китчънс на 44 години и синът ѝ – Шон Томас Пфайфър, на 25 по подозрения за кръвосмешение.

Оказва се, че законодателството предвижда строги мерки срещу подобни сексуални актове, тъй като двамата могат да получат до 3 години затвор, ако се докаже, че са правили секс.

Г-н Пфайфър ще получи още допълнителни обвинения, сред които блудство с дете, употреба на наркотици и отправяне на заплахи срещу униформени. Щом всички обвинения бъдат обединени, мъжът може да прекара доста солидна част от живота си зад решетките, тъй като всяко едно от провиненията е доста сериозно.

По тази причина съдът постанови мярка за освобождаване под гаранция в размер на $70 500, докато майка му ще може да излезе на свобода за едва $5000.

Първото дело ще се състои на 29 септември и ще бъде само срещу г-жа Китчънс, докато обвинението ще има нужда от още подготовка, за да се опита да осъди синчето ѝ.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Independent