Как се сваля мацка във фитнеса? – Съвет от две кечистки

Сестрите Ники и Бри Бела са две от топ имената в момента в Световната Кеч Федерация и ако има нещо, което знаят отлично, как се прави, то това е, как да са във възможно най-добра форма.

Благодарение на физическите си дадености те винаги са били обект на свалки от мъжете във фитнеса, а това им дава нужния опит, за да могат да ти кажат, какво да правиш, ако искаш да свалиш мацка в залата. Или по-точно – какво да не правиш!

Когато тя е на велоаргуметъра, остави я намира! Не мога да ви изброя, колкото мъже са идвали при мен, когато си правя кардиото. Точно тогава съм със слушалки и съм в зоната, така че не ме закачай!
Мисля, че най-доброто време, за да заговориш мацка в залата, е, когато тренировката ѝ свърши.


Когато тренираш, докато слушаш любимото си парче и си на гребена на вълната, не искаш никой да те прекъсва. Така че, момчета, изчакайте я да свърши и да си изпоти хубавичко. – Ники

Точно така! Изчакай, да си свърши тренировката, и тогава отиди при нея. Плюс това ще е в добро настроение, защото ще се чувства добре! – Бри

Излиза, че във фитнеса не е особено добро място, ако ще започваш връзка. В единия случай ще я отблъснеш с нахалството си, а в другия ще усетиш най-първичните ѝ аромати, още преди да си научил името ѝ.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine