Кои са най-големите сексуални страхове в Европа и Америка

Колкото и да твърдим, че сме различни едни от други, европейците и американците имаме прекалено много общи черти. Когато сведен нещата до първичните активности, каквато е и сексът, тогава сходствата ни са още по-големи. Нека сега видим, кои са най-големите ни страхове, според едно проучване, направено измежду 2000 души от двата континента и от двата пола.

  • Страх от венерически болести – Това е №1 страх, като участниците в анкетата са му дали средна оценка от 6.

    9 по десетобалната, докато на дъното на тази класация е страхът, че интимните ни косми могат да отблъснат партньора. По този елемент страхът е изчислен на 4.0. Изненадващо или не, нежеланата бременност се намира на второ място с оценка от 6.0.
  • Половото разграничение от различните страхове – Мъжете най-много се страхуват от венерическите болести, докато жените изпитват ужас от скъсването на кондома. В другия край на класацията попадат страховете, че двойката ще се чувства неудобно след секса (за мъжете) и дали сексът е бил добър (за жените).
  • Разликите между Европа и Америка – Американките са единодушни със своите мъжки съграждани по отношение на венерическите болести, докато жените от Европа повече се притесняват от здравината на презервативите. Отново отиваме в дъното на класация, за да разберем, че нежната половина от нашия континент се страхуват, че партньорът им няма да приеме „не“ за отговор. Мъжете на Стария континент изпитват притеснения от физиката си, когато се съблекат. Същото е за момчетата от САЩ. Там пък женските се притесняват, че мъжът ще забележи стриите и целулита им.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy