Съвети за мъже с малки патки

Голяма част от читателите на TheMainline са тук, защото им е писнало да четат как само ние мъжете сме виновни за несполуките в леглото. Все ние се оказваме егоистите и не се грижим за нейната нужда от наслада, а тя ни хой яла ни лук мирисала. А най-лошото е, че след раздялата, а то със сигурност ще има раздяла, ако не я оправяш добре, тя сто процента ще опита да ти срине и малкото останало самочувствие. Обаче ние сме тук, и ще подкрепим страдащите братя.

За тези, които не са надарени от всевишния, имаме няколко съвета.

Чети, и после й покажи какво си научил, а в момента, в който я изправиш на нокти, спри, облечи се и си тръгни като най-големия пич на света.

Не се фокусирайте единствено върху оргазма
Достигането му е крайната цел, но въпреки това той е само следствие. Всъщност фокусирайки се върху него, можете да направите целия полов акт крайно стресиращо занимание, в което нито вие, нито вашата половинка да не успее да свърши. Не са редки случаите при които сексът е бил невероятен без да се е стигало до оргазъм и точно обратното-оргазъм в края на акта, който е едва ли не по задължение. За да избегнете това е необходимо да се съсредоточите върху усещането и удоволствието от самото преживяване.

Не е задължително любовната игра да започне в спалнята
Една жена никога няма да ви каже, че любовната игра е достатъчна. Тя не се изразява само във физическото докосване или целувките преди да проникнете в нея. Предварителната любовна игра може да продължи с часове и да е под формата дори на вербално общуване. Едно обикновено текстово съобщение по средата на работния ден може да я предразположи за приятно изживяване вечерта. Тъй като най-голямата ерогенна зона на нежния пол е мозъка, разстоянието и възбудената фантазия биха били един отличен старт.

Съсредоточете се върху партньорката си повече отколкото върху себе си
Най-добрите любовници са тези, които правят всичко безкористно. Дайте повече от себе си без да очаквате нищо в замяна. Ако сте достатъчно всеотдаен, тя ще ви го даде без да я молите за това.

Чистотата е път към божественото, но не и в спалнята
Когато става въпрос за истинска наслада и удоволствие не съществува термин чист секс. Ако се притеснява, че ще се изцапа докато ви прави орална любов, то не очаквайте да се случи нещо интересно. Истинският секс е мръсен без значение къде и как ще го правите. Ако непрекъснато сте под напрежение заради хигиената, той винаги ще си остане стандартен и незадоволителен. Отпуснете се, не мислете за това и на първо място не тичайте веднага до банята когато всичко приключи. Удоволствието може да продължи и в минутите след като сте свършили. Особено за вашата партньорка.

Бъдете ентусиазирани
Никой не иска да изпитва скука по време на секс, макар и да е доста често срещана ситуация. Накарайте половинката ви да се почувства желана, да усети тръпка, която й е непозната до момента. Бъдете креативни и измисляйте нови неща, които можете да приложите в спалнята. Нека да знае, че е единствена за вас и сте готови да направите всичко за нея. Реализирайте нейните желания и тя ще ви отвърне със същото. Освободете се от задръжките си и правете секс все едно е последното нещо в живот ви. Правете всичко за, което се сетите без да се притеснявате, че може да се изложите или да изглеждате глупаво. Експериментите ще ви накарат да откриете, кое ви носи истинско удоволствие от любовната игра и секса.