Вагинална бира

Да пукна, ако лъжа! Винаги съм си мислел, че подобно заглавие би било плод на извратената ми същност и перверзно мислене, но ето, че някой доста преди мен се е сетил направо да си направи истински питателен продукт, който да бъде кръстен „вагинална бира“. Хвала, тебе генийо!

Следващият път, когато отидете на алкохолен туризъм в Чехия, поискате да ви сервират Yoni. Това е марката, която буквално от санскрит значи „вагина“. Гениално! (Няма да спра да го повтарям!)

Скептиците сред вас сигурно си мислят, че това е някаква гнусна шега от типа на ГМУЦ (за непросветените ГМУЦ – газиран мензис от умряла циганка), но не е! Вагиналните сокове, които са използвани за направата на бирата, не са от някоя гадна циганка, не са от някоя пресъхнала бабичка, нито пък са от някоя въшлясала пичка.

Всички полезни съставки са извлечени от влагалището на чешкия супермодел – Александра Брендлова, която на 100% отговаряла на изискванията за перфектния вагинален сок.

Александра Брендлова

Александра Брендлова

Сега е време да ви издам и някои не до там приятни подробности. Това, което прави Yoni толкова специална бира, са бактериите, които се извличат и намират единствено във вагиналните сокове. Думата „бактерия“ сама по себе си звучи не много приятно, но трябва да знаете, че всеки един продукт на Земята се прави с помощта на различни бактерии. Причината е, че едни са полезни, а други не. За наше щастие повечето са полезни.

Друг кофти факт е, че Yoni все още не са достигнали до масовия пазар, с което осъзнавам, че по-горе малко съм ви подвел. Ама само малко. Собствениците на идеята в момента събират дарения, за да реализират по-мащабно своя проект, но за целта им трябват около €150 000.

Всеки може да се включи в инициативата и да даде своя дан за благото на цялото мъжко съсловие. Дори имате възможност да дарите вагиналния сок на своята приятелка за каузата, но въпросното дарение върви ръка за ръка с инвестиция от €10 000. След това трябва да минете заедно с любящата си кравичка през специализирани лаборатории за редица изследвания, а и за най-важната част – събирането на течността.

Пишейки този материал, толкова много се вдъхнових, че почти съм готов да изтегля кредит от десет хиляди евра, но бързо се разколебавам, защото си нямам приятелка, а и едва ли са много онези, които биха се навили да ги доят отдолу за нещо, което би направило мъжете по света по-щастливи.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan