Момче оплоди 16 непълнолетни момичета на купон в басейн

Това звучи някак плашено, но и същевременно иронично забавно и преди да хвърлите младежа в затвора, прочетете какво всъщност се е случило, за да се стигне до масовото забременяване.

Малкият палавник бил един от гостите на голям купон за рождения ден на своя приятелка, на който тя поканила много голяма група от приятелите си, сред които и 16 късметлийки. Момичетата всички били на възраст между 13 и 17 години, като всяка от тях приела радушно поканата за парти край басейна.

Това, което те не знаели, е, че един от другите гости решил да отпусне напрежението преди големия купон и се „освободил“ в басейна малко преди останалите да пристигнат.

Под „освободил“ разбирайте, че си е направил чекия и е свършил в басейна.

Нормално сперматозоидите биха загубили функциите си след известно време във водата, но момчето страдало от така нареченото състояние – спермафортис. Малцина са онези хора в света, които могат да се похвалят с такова заболяване. То представлява състояние на свръхпотентност, при която сперматозоидите, които се произвеждат от тестисите са десетки пъти по-активни и устойчиви в недружелюбна среда.

По принцип спермафортис е нещо, с което човек да се похвали, но не и в този случай, защото купонът в басейна довел до забременяването на цели 16 от гостенките на рожденичката.

Сами разбирате как са се почувствали родителите на тези деца, когато техните невръстни момиченца е трябвало да обясняват как и какво се е случило.

Самата рожденичка коментира: „Щастлива съм, че онзи ден си забравих банския вкъщи. Партито беше изненада за петнайстия ми рожден ден, но нека кажем, че бебе в утробата не е от онези подаръци, на които бих се зарадвала.“

Хубавото е, че всички момичета получили нужното лечение, за да се лишат от „удоволствието“ на родителските грижи в такава ранна възраст, а младият осеменител бил сериозно смъмрен за постъпката си.

Десислав Янкулов Източник: IStandTallMedia