Хитър трик, за да я възбудиш

Един от най-големите мъжки проблеми е възбудата у жените. Ние имаме чувството, че сме постоянно надървени и ни се иска и при жените да е така, но уви. Прекалено често сексуалният ни нагон се разминава и почти винаги го правим, когато само те искат.

За да променим статистиката, трябва да помислим малко върху въпроса – Как да я накарам да правим повече секс? Не съм психолог, нито съм Наталия Кобилкина, но бих могъл да ви дам един съвет, който да изтествате.

Нали знаете как жените обичат да вършат по 1000 неща едновременно. Причината за липсата на сексуално желание се крие точно там. По тази причина и онези мацки, които лентяйстват по цял ден, им се ебе по-често от на останалите. (Извинявам се за изказа!)

Ако гаджето ти е като повечето нормални жени, сиреч – ходи на работа, върши по-голямата част от домакинските задачи, грижи се за домашния любимец и т.н., тогава ти можеш да я отмениш в някои от тези задачи.

Ако искаш вечерта да се боричкате с понижен риск от отказ, тогава, щом се прибереш от работа, пусни пералнята и измий съдовете, за да свалиш две от ежедневните ѝ задължения от плещите. Или пък може да грабнеш тенджерата и черпаците, за да приготвиш вечеря. Знам, че е краен вариант, но пускането и на прахосмукачката също би помогнало. Имай в предвид, че целта оправдава средствата и няма да изгубиш много от мъжествеността си, ако вземеш да свършиш малко от домакинската работа.

Представи си сега следната ситуация – тя се прибира и от антрето ѝ мирише на ароматни ребърца в сладко кисел сос, чува как прахосмукачката бучи, а с влизането вижда, че мивката е лъсната, а ти си се надупил зад дивана, за да хванеш праха. Повярвам ми, ще ѝ подействаш толкова възбуждащо, че всичката ѝ умора от тежкия ден ще е отлетяла във въздуха. Гледай само да не ѝ кажеш, че сега ти си изморен и не ти е до тези неща. В най-лошия случай имаш правото да я помолиш да изчака, докато си измиете ръцете и после да се нападнете като канибали.

Автор: Десислав Янкулов