Мората се скара с италиански кмет заради своя дом

Плановете на нападателя на Милан Алваро Мората да живее в уединение в спокойно градче в покрайнините на Милано бяха осуетени, след като кмет разкри мястото, на което испанският национал е планирал да се премести.

Според медиите в страната Мората е избрал да купи къща в Корбета, но екзалтираният кмет Марко Баярини не е успял да запази детайлите само за себе си. Той разкри в профила си в Инстаграм, че нападателят, който стана европейски шампион с Испания това лято, е нов жител на градчето. „Това не е първоаприлска шега.

Шампионът Алваро Мората е нашият нов съсед. Аз съм голям фен на Интер, но с удоволствие приветствам Алваро Мората към нашето голямо семейство в Корбета“, написа кметът.

Съобщението притесни испанеца, който изрази разочарованието си, както и опасения за сигурността на семейството си. „Скъпи господин кмете, благодаря, че нарушихте личното ми пространство. За щастие нямам ценна собственост. Единственото ми съкровище са децата ми, чиято сигурност Вие застрашихте. Мислех, че общината в Корбета може да ми гарантира определено ниво на дискретност, но вместо това трябва да сменя къщата си бързо заради неумението Ви да използвате социалните мрежи и да защитите гражданите си“, бе отговорът на Мората в Инстаграм.

Баярини не му остана длъжен, като на свой ред публикува снимка на емблемата на градския съперник на „росонерите“ Интер, добавяйки лаконичното „чао, чао“.

Следвай ни: