ВИДЕО показва бурната реакция на котки към ваксинация

Смятате ли, че укротителите на лъвове са най-смелите хора на планетата? Може би не е така. Истинските герои на нашето време са ветеринарите, които смело влизат в неравна битка с домашните тигри, по-известни като обикновени котки.

Група ветеринарни лекари решиха да покажат на света какво се крие зад вратите на стаята за лечение, когато котка дойде за ваксинация. Котетата, обикновено толкова сладки и пухкави, се превръщат в малки топки от ярост, готови да разкъсат, хапят и съскат всичко, което мърда.

В това време докторът, облечен в ръкавици, които повече се възприемат от животните като нападение от рояк пирани, стоически изпълнява мисията си сякаш е войник от специалните части на мисия от особено значение.

Крещящите и гърчещи се пациенти създават такава какофония, че сякаш в кабинета се провежда рок концерт за котки. Но героите на ветеринарните клиники не се отказват, каквото и да става. Те продължават борбата си за здравето на пухкавите любимци, показвайки, че ваксинирането на котка изисква забележителна смелост.

Превод и редакция