Героят на Септември: Моята мечта е да се върна и да вкарам за Левски

Преотстъпеният от Левски на Септември халф Борислав Рупанов отбеляза победното попадение за 2:1 на своя отбор при визитата му на Хебър в мач от деветия кръг на efbet Лига. Това бе трети гол за младока в последните два двубоя на софиянци. След срещата Рупанов обяви, че мечтае да вкара и за Левски.

„Мисля, че излязохме доста мотивирани.

Всеки мач излизаме за победа. В отбора вече имаме Асен Чандъров, който е по-опитен. Помага ни на младите и всеки мач излизаме Септември да побеждава.

Първото полувреме, след гола, бяхме по-отпуснати, но си казахме на полувремето някои неща в съблекалнята. Мисля, че второто полувреме бяхме по-агресивни и спечелихме трите точки“, заяви полузащитникът.

„Благодаря на Септември и се радвам, че съм тук. Ще продължавам да се раздавам на 100% във всеки мач. Със сигурност моята мечта е да се върна и да вкарвам за Левски“, завърши Рупанов.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe