Линдсет: Не гледаме назад, гоним максимум точки

Атакуващият халф на ЦСКА Джонатан Линдсет говори пред журналисти преди утрешния мач с Берое. „Червените“ приемат футболистите на Хосе Луис Ачиари на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

„Важно е както се случва днес и което ще се случи през следващите дни. Не гледаме назад.

Тук съм от две години – видял съм добри неща, лоши неща, чел съм и налудничави неща. Знам какво е ЦСКА. Сега имаме треньор, който работи за изграждането на ЦСКА. Ако той не е футболен човек и не е такъв, той щеше да е на трибуните. Когато знаем какво е ЦСКА, е по-лесно новите играчи също да разберат. В един могат да се вземат три точки, а не 12 точки. Целта ни е да вземем максимум точки в оставащите 29 мача.

Както каза треньорът, това е само началото. Имаме много още много работа да вършим, тези три точки ни вдъхнаха увереност, защото ЦСКА трябва да печели мачове. Всеки треньор има различен стил. Когато треньорът му каже „скочи“, го питам „колко високо?“. Аз съм изпълнителен човек. Всеки треньор държи да владеем топката повече, но го прави по различен начин. Всички трябва да мислим като треньора в едно и също време. В момента не всички мислим еднакво по едно и също време. Единомислието прави един отбор велик. Изпълнителен човек съм, имам тригодишен договор за напускане на ЦСКА, следвам условията на договора“, каза норвежкият футболист.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe