Вальо Илиев: Обичам сина си, но ако не се бие за отбора, шут в г**а и това е

Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев похвали футболистите си за играта и победата им с 2:0 в днешния двубой от 9-ия кръг на efbet Лига срещу Локомотив в Пловдив.

„Отборът се представи на доста добро, организирано ниво и колективната работа донесе резултат днес. Срещу Левски не мога да кажа, че не сме играли добре, нямам право, защото това не е така.

Отборът се представи добре, без изключение.

Когато си се представил добре и си загубил, е важно ментално как ще се представиш в следващия мач.

Говорихме, че трябва да сме този организиран отбор, който сме“, започна Илиев, след което направи любопитен коментар за своя син Теодор Иванов, който е една от големите надежди на родния футбол в отбрана.

„Теодор със сигурност има какво да научи от мен и Иван Иванов. Обичам сина си, но когато сме на работа, той трябва да осъзнае, че не сме баща и син, а футболист и треньор. Когато не го пускам, не е защото го обичам по-малко. Казал съм му, а и на целия отбор, че не ме интересува, че ми е син или капитан. Всички ще се бият за отбора. Иначе шут в г*за и това е. Цитирам дословно какво съм казал на отбора. Извинявам се за по-грубия израз.

Всеки трябва да се бори за мястото си. Подготвени сме да играем в сгъстен цикъл. Преди два дни Теодор Иванов игра с дублиращия отбор, а днес бе на перфектно ниво. Младите ги чака добро бъдеще, а специиално Теодор го чака много по-голямо от това, което бе моето. Убеден съм“, завърши Вальо Илиев.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto