Затварят част от стадион „Христо Ботев“ за ЦСКА – Берое

Феновете на ЦСКА няма да имат на разположение цялата централна трибуна на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград за предстоящото домакинство на Берое. Както е известно, „червените“ приемат заралии там заради затварянето за концерти и ремонт на „Васил Левски“ до края на месеца.

Феновете на отбора се завърнаха на трибуните в последния мач с Локомотив (Сф) след тежкото наказание от БФС заради ексцесиите в баража с ЦСКА 1948. Клубът обаче има да изтърпи още една санкция от централата след трите домакинства и провелите се между тях гостувания без привърженици.

ЦСКА трябваше да посрещне следващите си два съперника при затворен сектор „Г“. На стадиона в Благоевград обаче такъв няма и за да се спаси наказанието, феновете няма да могат да използват най-крайния блок откъм сектора за гости на централната трибуна в Благоевград, пише „Тема Спорт“. Въпреки това над 5000 запалянковци ще могат да подкрепят тима срещу Берое.

Както е известно, първоначално ЦСКА планираше да „посрещне“ Берое в Стара Загора, но след това получи позволение от Пирин за стадион „Христо Ботев“.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe